Ostalo

Cris Cyborg potpisala novi ugovor, prozvala je iduću protivnicu na društvenim mrežama

Cris Cyborg

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Zingano je glavna kandidatkinja za novu protivnicu Cyborg, dobila je svoje prve četiri borbe u Bellatoru

Cris Cyborg vraća se u Bellator! Promocija je u četvrtak putem priopćenja za javnost objavila da je aktualna prvakinja perolake kategorije ponovno potpisala ugovor s Bellatorom na više borbi. Cyborg (26-2, 1 NC) je u promociji od siječnja 2020. godine i vraća se nakon što je u travnju 2022. prekinula svoj prethodni ugovor.

Cyborg je također podijelila vijest na svojim društvenim mrežama i nagovijestila moguću borbu s glavnom konkurenticom Cat Zingano. Brazilska borkinja trenutno je na 5-0 u Bellatorovom kavezu, a svi njezini okršaji bile su borbe za pojas. Osvojila je naslov u perolakoj kategoriji od Julije Budd na Bellatoru 238 i uspješno ga je obranila četiri puta, posljednji put protiv Arlene Blencowe na Bellatoru 279. Prije nego što je potpisala s Bellatorom, Cyborg je vladala u UFC-u, Invicta FC-u i Strikeforceu.

"Nakon što sam primila brojne ponude od nekoliko promocija, jako sam sretna što sam se uspjela dogovoriti s Bellatorom i ostati zaštitno lice njihove ženske perolake kategorije. Scott Coker je promotor s kojim sam surađivala i kojeg poštujem već dugi niz godina. Toliko je učinio za razvoj ženskog MMA-a i dao nam je platformu za izlaganje naših vještina", rekla je Cyborg u priopćenju za javnost.

“Kada sam donosila ovu odluku, bilo mi je važno da potpisujem ugovor s organizacijom za koju sam smatrala da ima najveća imena i vrhunske talente u perolakoj kategoriji protiv kojih se mogu suprotstaviti. Nema sumnje da su sve najbolje borkinje ove kategorije potpisale ugovor s Bellatorom i jedva se čekam vratiti tamo i braniti svoj pojas”, dodala je.

U objavi nije otkriveno na koliko je borbi Cyborg potpisala, niti tko će biti njezina prva protivnica. Zingano je glavna kandidatkinja koja je dobila svoje prve četiri borbe u Bellatoru, kao i Sara McMann koja je uspješno debitirala u Bellatoru prošlog travnja pobjedom nad Blencoweom podijeljenom odlukom sudaca.

Linker
24. travanj 2024 16:00