Ostalo

Cedric Doumbe napokon će debitirati u PFL-u, pogledajte kada će ući u kavez

Cedric Doumbe

 JOHN MARSHALL MANTEL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA John Marshall Mantel/zuma Press/profimedia
Protivnik još uvijek nije poznat, bit će objavljen naknadno

Iako smo svi jedva čekali debi kickboks zvijezde u PFL-u, morali smo pričekati da promocija debitira s jednim od svojih nedavnih potpisa velikog imena. Radi se o Cedricu Doumbeu. On je bio prisiljen otkazati svoj planirani debi, koji se trebao održati protiv Jarraha Al-Silawija 23. lipnja (šesti mjesec). Zach Juusola je tada ušao u borbu protiv Al-Silawija kao zamjena za Doumbea.

Na sreću svih fanova, u četvrtak je obznanjeno da će Doumbe ući kavez za nešto manje od tri mjeseca i to na domaćem terenu. Naime, predvodit će PFL-ov "event" u Parizu 30. rujna (deveti mjesec). Riječ je o "playoffu" PFL Europe na kojem bi se mogao naći i slovenski borac Jakob Nedoh. Doumbeov protivnik još uvijek nije poznat te će biti objavljen naknadno.

Ova priredba također će sadržavati polufinalne borbe u poluteškoj kategoriji, ženskoj muha kategoriji, bantam kategoriji i lakoj kategoriji prve PFL Europe sezone, a prvaci svake divizije osvojit će 100.000 dolara i mjesto u regularnoj sezoni PFL-a sljedeće godine.

Linker
28. travanj 2024 05:11