Regija

Jakob Nedoh saznao protivnika u polufinalu PFL Europe Seriesa, čekat će ga francuski borac

Jakob Nedoh

 SCREENSHOT (TWITTER, COMBATE)
Polufinale će se održati 30. rujna (deveti mjesec)

Iako su nade za pojas i nagradu od milijun dolara Ante Delije (barem zasad) nestale nakon dva kola ovogodišnje sezone, imat ćemo razloga pratiti PFL, odnosno njihov Europe Series.

Borac koji nam je u ovoj priči bitan jest Slovenac Jakob Nedoh (6-1). "The Gorilla" je pobijedio u prvom kolu turnira nokautom u drugoj rundi nad Talijanom Riccardom Nosigliom te se plasirao u polufinale turnira, a sada je službeno saznao i tko će mu stajati na drugom kraju kaveza.

Riječ je o francuskom borcu Anthonyju Salamoneu (8-1) koji je u prvom kolu turnira slavio protiv Daniela Ladera Gartnera tehničkim nokautom u prvoj rundi. Jedini poraz u karijeri doživio je od Willa Fleuryja prošle godine na PFL-u 8 u kolovozu (osmi mjesec), a sada će pokušati doći u finale preko slovenskog talenta.

Prvotni protivnik Nedohu trebao je biti španjolski borac Abdellah Er-Ramy, no on će ipak snage odmjeriti s prvotnim protivnikom Salamonea, Englezom Simeonom Powellom.

PFL Europe svojevrsni je turnir, a pobjednici kategorija osvojit će nagradu od 100 tisuća dolara i ujedno će postati sudionicima PFL-ovog glavnog turnira od sljedeće sezone. Polufinale će se održati 30. rujna (deveti mjesec) u Parizu, a priredbu će predvoditi zvjezdani debitant i domaći borac, Cedric Doumbe. Ako se Nedoh plasira u finale, očekuje ga nastup 8. prosinca (dvanaesti mjesec) u prijestolnici Irske, Dublinu.

Jakobe, sretno!

Linker
30. travanj 2024 19:16