Ostalo

Cedric Doumbe se povrijedio i otkazao borbu u PFL-u, pogledajte njegovo priopćenje u kojem je pojasnio što se dogodilo

Cedric Doumbe

 MARECHAL AURORE/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Marechal Aurore/abaca/abaca Press/profimedia
PFL nije spomenuo mogući datum povratka Doumbea

Iako smo svi jedva čekali debi kikboks zvijezde u PFL-u, morat ćemo još malo pričekati da promocija debitira s jednim od svojih nedavnih potpisa velikog imena.

Nažalost, u srijedu je objavljeno da je kikboks zvijezda Cedric Doumbe prisiljen otkazati svoj planirani debi, koji se trebao održati protiv Jarraha Al-Silawija 23. lipnja (šesti mjesec). Zach Juusola ulazi u borbu protiv Al-Silawija kao zamjena za Doumbea.

Doumbe se oglasio na društvenim mrežama kako bi objasnio da je razlog njegovog povlačenja ozljeda zgloba.

“Sada treniramo, trenirali smo, trenirali smo puno. Sve je bilo dobro, ali na treningu grapplinga, ne znam zašto, zglob me bolio, a rekao sam si: zacijelit će. Tijekom trening kampa uvijek ima malih ozljeda. A onda, kod kuće nisam mogao niti pomaknuti zglob, jako me boljelo. Čekao sam dva, tri dana da vidim hoće li proći, ali idući dan nisam mogao ništa s njim, stanje se pogoršalo.

"Otišao sam liječniku i on mi je zabranio borbu. ‘Možete se boriti, ali ako želite koristiti samo 20 posto svojih sposobnosti, to je vaš problem.‘ ... Pokušat ću se brzo vratiti u kavez i boriti, možda ovog ljeta, rujna (deveti mjesec) ili listopada (deseti mjesec)”, rekao je.

PFL nije spomenuo mogući datum povratka Doumbea, niti hoće li pokušati ponovno ugovoriti borbu protiv Al-Silawija nakon njegove sljedeće borbe.

Doumbe je ranije ove godine potpisao ugovor s PFL-om nakon sjajne kikboks karijere koja je uključivala dvije vladavine Glory Kickboxing prvaka u velter kategoriji. Tijekom gostovanja u "The MMA Hour", Doumbe je rekao da je ponuda koju je dobio od PFL-a bila ‘10 puta‘ veća od ponude od UFC-a .

Linker
27. travanj 2024 03:34