Ostalo

Conor McGregor nahvalio je Dillona Danisa: ‘Kakav ‘show‘, svaka čast brate! Svijet nije spreman na idući potez!‘

Dillon Danis (desno) i Conor McGregor (lijevo)

 SCREENSHOT (INSTAGRAM, DILLON DANIS)
Vidi se da su dobri prijatelji

Nevjerojatan "cirkus" sinoć smo gledali na eventu Misfitsa Boxinga u suradnji s DAZN-om. Mnoštvo katastrofalnih boksačkih mečeva odrađeno je na eventu u Manchesteru, a ponajviše pažnje dobili su Logan Paul i Dillon Danis.

Riječima je teško opisati koliko loš meč su pružili Danis i Logan Paul, a posebno loš bio je Dillon Danis. Majstor BJJ-a i profesionalni MMA borac (2-0) borio se protiv Logana Paula, YouTubera s ponešto boksačkog iskustva.

Logan Paul bio je osjetno bolji u tom meču, pokušavao je inicirati neku konkretniju akciju, dok je Dillon Danis gotovo cijeli meč proveo zatvoren u blok, bez pokušaja da ugrozi Paula.

Ipak, postoje i oni kojima je ta sramotna izvedba bila "dobra", a, pogađate, riječ je o trening partneru dotičnog i slavnom Ircu, Conoru McGregoru, koji je na svojim društvenim mrežama uputio podršku Danisu.

"Kakav ‘show‘, brate! Svaka čast, svijet nije spreman na idući potez!", napisao je.

Vidi se da su dobri prijatelji s ovakvim načinom razmišljanja, ali koliko god da je ovo sve "show", prava je sramota da se ovako nešto podrži, ali, budimo realni, granica i McGregor dva su paralelna pravca.

Linker
22. travanj 2024 09:35