UFC

Dillon Danis se pohvalio nastupom, a zatim najavio dolazak u UFC: ‘MMA je na redu, UFC je sljedeći‘

Dillon Danis 

 Jordan Crosby/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Onakvom izvedbom protiv Logana Paula se vrlo vjerojatno trajno udaljio s većih platformi i boksačkih ringova, a nastupati u MMA-u vjerojatno ni neće

Proteklog smo vikenda svjedočili nekoliko boksačkih mečeva, iako, ruku na srce, daleko je to bilo od ikakvog boksa. Međutim, Logan Paul, KSI i Dillon Danis privukli su jako puno pažnje na sebe u proteklih nekoliko mjeseci, a to je rezultiralo i punom dvoranom te subotnje večeri.

Nitko od aktera tih mečeva nije pokazao boksačku vještinu, a najviše se priča o Danisu koji je u posljednjoj rundi pokušavao srušiti Logana Paula i uhvatiti ‘‘giljotinu‘‘. Nakon toga je diskvalificiran, a sada tvrdi da je UFC sljedeća destinacija za njega.

‘‘Jiu-Jitsu tip koji nije imao boksački kamp ni trenera je debitirao, nije bio uzdrman, nije bio na podu, nije imao ni brojanje, a još sam te pogodio nekoliko puta. Da sam ja Nina, otkazao bih vjenčanje. Nisi postigao ništa u svom sportu. MMA je sljedeći. UFC je sljedeći‘‘, napisao je Danis na Twitteru.

Danis ovime vjerojatno samo privlači pažnju na sebe jer referenci za ulazak u UFC jednostavno nema. Posljednji je puta nastupio na ljeto 2019. godine u Bellatoru kada je pobijedio Maxa Humphreyja, a od tada je samo postao internetska karikatura i netko tko samo glumi borca.

Onakvom izvedbom protiv Logana Paula se vrlo vjerojatno trajno udaljio s većih platformi i boksačkih ringova, a nastupati u MMA-u vjerojatno ni neće.

Linker
26. travanj 2024 03:49