Ostalo

Conor McGregor sinoć je izgubio ogroman novac: Uplatio pozamašan iznos na Ferreiru, evo koliko je izgubio

Conor McGregor, Francis Ngannou

 Kmj/gtres/Shutterstock Editorial/Profimedia, Instagram (pfl Mma)
McGregoru više sreće drugi put, no vjerujemo da je i njemu drago zbog pobjede Ngannoua

Nje bez razloga Francis Ngannou bio favorit u sinoćnjem meču protiv Renana Ferreire. Čim su kročili u kavez i čim je borba počela, Francis se jednostavno nametnuo kao bolji i kompletniji borac, a odmah se vidjelo da meč neće potrajati. Nije Brazilac uspio ugroziti Ngannoua i pokvariti mu debi u PFL-u.

Bile su toga svjesne i kladionice, koje su u ulogu favorita stavile upravo Francisa. Bez obzira što je posljednji puta, prije sinoćnjeg meča, nastupio u prvom mjesecu 2022. godine, jednostavno je bilo teško zamisliti da Ferreira nečim ozbiljnije ugrozi Francisa. To se u meču i pokazalo točnim, a na kraju je Ngannou slavio prekidom u prvoj rundi.

Međutim, Conor McGregor je sinoć odlučio iskušati kockarsku sreću i staviti svoj novac na Ferreiru. Vrtoglavih pola milijuna dolara Irac je uložio na pobjedu Ferreire nokautom, a na malu vjerojatnost takvog događaja ukazao je i koeficijent od 3,35. Potencijalni dobitak bio mu je milijun i 675 tisuća dolara, tako da se Conor odlučio ‘‘zaigrati‘‘ i pokušati.

image

McGregorova oklada

Screenshot (x, Conor Mcgregor)

Naravno, brzo mu je bilo jasno da je bacio u vjetar pola milijuna dolara, odnosno čim je meč počeo. Iako možda za njegove pojmove to nije toliki gubitak, uložiti pola milijuna dolara uistinu je puno novca. Nakon gubitka, na X-u je objavio post kojeg je, naravno obrisao, a napisao je: ‘Bogati postaju bogatiji. Vratit ću to.‘‘

McGregoru više sreće drugi put, no vjerujemo da je i njemu drago zbog pobjede Ngannoua. Reakcije koje su uslijedile od njega i njegovog tima nakon meča govore više od samih riječi i tekstova, a lijepo ga je i vidjeti da se vratio u svoj matični sport. Jedva čekamo njegov idući nastup.

Linker
20. listopad 2024 12:58