Ostalo

Corey Anderson smatra kako je trenutno najbolji poluteškaš na svijetu: ‘Pitam se što Dana White sada misli‘

Corey Anderson

 Screenshot(youtube, Ufc)
Smatra kako je Dana White konačno požalio što mu je dopustio da ode iz UFC-a

Corey Anderson se nakon odličnog nastupa protiv Nemkova osvrnuo na svoju poziciju te smatra da je unatoč tome što je borba na kraju završila kao "no contest" dokazao kako je trenutno najbolji borac na svijetu. Ne samo u Bellatoru, već i u UFC-u.

"Ja sam najbolji na svijetu, ne samo u Bellatoru već najbolji od svih. U borbi sam to i dokazao. I prije same borbe sam vjerovao u to, a sada pogotovo. Očekivao sam da će borba biti teška, al budimo realni; neću reći da je borba bila lagana ali stvarno sam ostavio dojam da sam najbolji."

Smatra kako je svoj nastup odradio kao pravi šampion.

"Izgledalo je to kao da sam prvak. Učinio sam sve kako treba. Ako me i dalje ne podržavate onda ste samo hejteri."

Anderson je od svog odlaska iz UFC-a i prelaska u Bellator bio jako dominantan u svojim nastupima. Njegov odlazak iz UFC-a uzrokovan je time što je shvatio kako ga podcjenjuju i kako ga ne poštuju. Gledajući sada unatrag, Anderson može biti zadovoljan odlukom da napusti UFC i priključi se Bellatoru. Kaže da je nakon borbe protiv Nemkova i dalje imao primisli u vezi UFC-a.

"U mojoj glavi mi se motala misao "Pitam se što Dana White sada misli?". Pitam se je li uopće gledao borbu. Vjerojatno nije, ali pitam se je li sada napokon požalio što me pustio da odem. Je li konačno shvatio da je pogriješio što nije uložio niti malo energije u to da me ispromovira kao što je to činio za druge? Sada može vidjeti što sam kadar učiniti kada imam podršku iza sebe i kada konačno imam osjećaj da negdje pripadam."

Iako je Anderson prešao preko toga i dalje je nejasno zašto se UFC prema takvom jednom vrhunskom borcu na kraju ponio kao da je potrošna roba.

Linker
24. travanj 2024 03:25