Ostalo

Cris Cyborg ‘bocnula‘ dvostruku osvajačicu PFL turnira: ‘Mislim da je omekšala.‘

Cris Cyborg

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ovo je još jedan korak unatrag potencijalnoj ženskoj borbi desetljeća.

Iako se i dalje bore za različite organizacije njihova međusobna prepucavanja i dalje traju. Kayla Harrison je dvostruka osvajačica olimpijske zlatne medalje koje je postala velika zvijezda kada je 2 godine za redom osvojila jaki PFL-ov turnir lake kategorije. Cris Cyborg trenutno slovi za kraljicu perolake kategorije Bellatora, a sama kaže kako je očekivala da Kayla ostane u PFL-u umjesto da se odluči za jednu od dvije najjače svjetske MMA organizacije.

"Nisam uopće iznenađena, znala sam da će ostati u PFL-u. Sve ovo je bio isprazni govor zato što je unaprijed znala kako će ostati."

Nakon što je čula vijest kako Kayla ne namjerava napustiti PFL niti ove sezone, Cyborg ju je bocnula putem objave na Twitteru.

"Mislim da je omekšala. Ne znam što ju je potaknulo na to, ali moramo biti profesionalni."

Još jednom su Cyborg i Harrison potpisale za različite organizacije i mnogi sada smatraju kako je njihova potencijalna borba možda i zauvijek propala.

"Ako ona želi ovu borbu mora potpisati za Bellator. Ne znamo što će biti u budućnosti i ja se trenutno koncentriram samo na svoju iduću protivnicu Arlene, a ne na neke potencijalne borbe koje se možda neće niti dogoditi. Sada mi je u fokusu samo Arlene."

Cyborg je upisala nokaute u čak 20 od svojih 25 pobjeda. Trenutno se čini jako zadovoljnom načinom na koji ju tretiraju u Bellatoru i ne osjeća niti najmanji pritisak pred svojom idućom borbom.

"Radim ovo već 20 godina i ljudi me pitaju što još želim postići u svojoj karijeri. Cilj mi je ostati prvakinjom kako unutar tako i izvan kaveza pomažući ljudima da poboljšaju svoje živote. Ovo je borba kao i svaka druga. Trenirala sam jako i znam da ću dati sve od sebe. Hoću li na kraju pobijediti ili ne, to ostavljam u Božjim rukama" - zaključila je Cyborg.

Linker
23. travanj 2024 17:55