Ostalo

Dana White reagirao na Tysonov slučaj s Huluom: ‘Raskinuo sam taj dogovor‘

Mike Tyson i Dana White

 Instagram (mike Tyson)
UFC-ov predsjednik stao je na stranu boksačke ikone

Vrlo zanimljive informacije otkrio je Mike Tyson prije nekoliko dana. Jedan od najpoznatijih i najkultnijih boksača u povijesti tog sporta obrušio se na streaming servis Hulu zbog mini-serije koju snimaju po uzoru na njegov život.

‘‘Nemojte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam njihovu priču o mom životu. Nismo u 1822. godini, nego u 2022. godini. Ukrali su moju životnu priču, a nisu mi platili. Za čelne ljude Hulua, ja sam samo ‘nigger‘ (‘crnčuga‘) na kojoj mogu zaraditi.‘‘, dio je Tysonova osvrta na mini-seriju naziva ‘‘Mike‘‘ koja bi se trebala početi emitirati 25. kolovoza (osmi mjesec) ove godine.

U nastavku svog osvrta koji je podijelio putem društvenih mreža, Mike Tyson spomenuo je i UFC-ovog predsjednika Danu Whitea.

Hulu je očajnički pokušao isplatiti mog brata Danu White, nudeći mu milijun, a pritom meni ne nudeći niti dolara da promoviram priču njihovog robovlasnika koji je preuzeo priču o mom životu. On (White) je odbio njihovu ponudu jer cijeni prijateljstvo sa mnom i tretira ljude dostojanstveno. Nikada neću zaboraviti što je učinio za mene, kao što nikada neću zaboraviti što je Hulu ukrao od mene.‘‘, dodao je Tyson.

Nakon sinoćnjeg DWCS eventa, White je dobio priliku osvrnuti se na Tysonove riječi, kao i na navodnu prevaru od strane Hulua koji želi zaraditi na životnoj priči Mikea Tysona, a da pritom Tyson ne zaradi gotovo ništa. White je potvrdio Tysonove navode.

‘‘Bili smo na rubu dogovora s Huluom da promoviramo ovu neovlaštenu biografiju Mikea Tysona. Moj glavni čovjek za produkciju došao je do mene i rekao mi je: ‘Čuo sam da Tyson nije sretan oko svega ovoga‘. Tada sam nazvao Mikea i rekao mu: ‘Slušaj, mi smo u pregovorima s ovim tipovima, ostvarili smo verbalni dogovor s njima‘, a Tyson mi je odgovorio: ‘Dana, oni su me prevarili‘. Ja sam tada odlučio da izlazimo iz tog posla i raskinuo sam dogovor. Ubio sam taj dogovor i rekao sam Tysonu da smo gotovi s tim te da nećemo promovirati tu seriju za Hulu, a Tyson je zatim učinio ono što je učinio.‘‘, objasnio je White.

Bit će jako zanimljivo vidjeti kako će Huluova serija proći i kako će biti prihvaćena od strane fanova. Oni istinski fanovi Mikea Tysona vjerojatno će ju bojkotirati, a streaming servis mogao bi skupo platiti lekciju pohlepe.

Linker
18. travanj 2024 21:51