Ostalo

Darren Till natuknuo gdje će nastaviti karijeru: ‘Poljska organizacija nudi puno novca‘

Darren Till

 Dan Cooke/Alamy/Alamy/Profimedia
Nije rekao ime organizacije, no ostaje nam za pričekati da se i službeno potvrdi to o čemu govori

Nekad jedan od najperspektivnijih UFC boraca, Darren Till, danas nije u dobroj situaciji s porazima. Pet poraza u posljednjih šest nastupa je nešto s čime se sada mora nositi, a nedavno je i zatražio da ga UFC pusti s ugovora jer u manjoj organizaciji želi vratiti izgubljeno samopouzdanje.

U dvanaestom mjesecu je na UFC 282 priredbi izgubio od Dricusa Du Plessisa, da bi nedavno i javno obznanio da više nije dio UFC-a. Till ima tek 30 godina i najbolji dani bi trebali biti pred njim, a jučer je otkrio da još uvijek ima ambicije postati prvak u UFC-u:

‘‘Sto posto još uvijek želim titulu. Moje aspiracije se nisu promijenile u tom smislu. Očito kad novac dođe i ode, ideje i mentaliteti se počnu mijenjati. No ja i dalje imam taj mentalitet. Imam tek 30 godina. Većina UFC prvaka ima 34 ili 35 godina, a već sam bio u prvih 30 tako da znam da mogu‘‘, rekao je Till za Neue Online Casinos.

‘‘Sada trebam biti vođen u smjeru gdje će mi tijelo i um biti zdravi. Neovisno koliko u novca zarađivati van UFC-a, to sad želim raditi dvije do tri godine, vratiti se u UFC i imati velike borbe tamo ponovno.‘‘

Pitali su ga gdje će nastaviti karijeru:

‘‘Postoji poljska organizacija koja mi je ponudila puno novca. Mislim da je prva runda tajlandski boks, druga MMA, treća runda boks i četvrta karate. Nešto tako. Ponudili su jako puno novca i bio bih glup kada bih odbio. Vidjet ćemo. Lud koncept‘‘, zaključio je Till.

O kojoj se organizaciji radi, očito ćemo saznati vrlo brzo.

Linker
20. travanj 2024 16:54