Ostalo

Deontay Wilder potvrdio: ‘U ozbiljnim smo pregovorima za dva meča protiv Francisa Ngannoua‘

Deontay Wilder

 ANGELA WEISS/AFP/Profimedia
Također je zainteresiran za meč protiv Anthonyja Joshue, no on u ovom trenutku nije realan jer se on uskoro bori protiv Franklina

Otkako je Francis Ngannou napustio UFC, u potrazi je za protivnikom za svoj dugo željeni meč u profesionalnom boksu. Tyson Fury je bio jedan od njegovih favorita i meč kojemu se najviše nadao, no on je sada u pregovorima za puno veći meč. Radi se naravno o onom za ujedinjenje titula u teškoj kategoriji protiv Oleksandera Usyka.

Nedugo nakon toga svega, javlja se Deontay Wilder koji se ponudio za dogovor čak dvije borbe protiv Ngannoua; jednu u boksu a drugu u MMA-u. Francis je to prihvatio te je naglasio kako ga sada zanima samo boks, a jučer je i sam Wilder potvrdio da su u ozbiljnim pregovorima:

‘‘Vodimo ozbiljne rasprave. Pokušavamo dogovoriti dvije borbe, jednu vjerojatno ovdje (SAD) i drugu u Africi. No, svi borci su potencijalne mogućnosti. Ne želim nikoga otpisivati, razgovaramo sa svima. Sa svim borcima, ali pogotovo s onima sa samog vrha. Samo želim da svi znaju da pregovaram i razgovaram sa svima‘‘, rekao je Wilder za FightHubTV.

‘‘Nažalost, poslovna strana boksa je takva. Često sve ide sporo, no jednom kada se pokrene, ide jako dobro. Ja sam trenutno u procesu kada stvari stavljam u red. Lokacije, datumi i protivnici, sve to skupa treba nekako organizirati. Za sve to treba vremena, ali niti jedan borac nije siguran‘‘, dodao je.

U istom intervjuu je rekao kako je, naravno, zainteresiran i za meč protiv Joshue, no kako je ovaj već ugovorio nastup protiv Jermainea Franklina, za sada od toga ništa. Također, Wilder je otkrio kako će nastupiti negdje između petog i dvanaestog mjeseca, a protiv koga i kada točno će to biti, pokazat će vrijeme.

Linker
24. travanj 2024 13:07