Ostalo

Dillon Danis ‘zna‘ kako poraziti Francisa Ngannoua: ‘To je lagan meč, tip je užasan‘

Dillon Danis (lijevo) i Francis Ngannou (desno)

 Screenshot (instagram, Youtube)
Američki BJJ majstor ponovno je privukao pažnju kontroverznim izjavama i teorijama u koje niti on sam ne vjeruje

Sve smo bliže boksačkom meču između Dillona Danisa i Logana Paula, a nevjerojatna je činjenica da Dillon Danis još uvijek nije otkazao svoj nastup. Naravno, vremena još ima i nitko neće biti iznenađen ako se to dogodi, a Mike Perry spreman je uskočiti kao zamjena.

Ipak, u slučaju da se Dillon Danis zaista pojavi na boksačkom meču, bit će zanimljivo vidjeti kako će se elitni ‘‘BJJ‘‘ majstor nositi s YouTuberom bez previše borilačkog iskustva. Logan Paul iza sebe ima tri boksačka meča, od čega je samo jedan sankcioniran kao profesionalni. Bio je to meč iz 2019. godine protiv KSI-ja, a Logan Paul tu borbu izgubio je podijeljenom sudačkom odlukom. Odradio je Logan Paul i egzibicijski meč protiv Floyda Mayweathera, a nakon osam rundi boksa, borba je završila bez pobjednika, jer radilo se o egzibiciji.

Dillon Danis s druge strane nema boksačkog iskustva, ali iza sebe ima dva MMA nastupa (2-0). Unatoč nešto većem kompletnom borilačkom iskustvu, Danis je u boksačkom meču ogroman autsajder. Koeficijent na pobjedu Logana Paula u prosjeku se kreće od 1,15 do 1,20, a koeficijent na pobjedu Dillona iznosi 5,5.

Porazi li Logana Paula, Danisu će se otvoriti mogućnost obračuna s Loganovim bratom, Jakeom Paulom. Taj meč čak ne bi morao biti boksački meč, jer Jake Paul u suradnji je s PFL-om i postojala bi mogućnost MMA borbe s Danisom. Gostujući u MMA Houru, Danis je istaknuo kako ne želi nastupati u PFL-u, ali pristao bi ući u njihov kavez, ako je u pitanju borba protiv Jakea Paula.

‘‘U PFL bi otišao jedino ako bi mi dali Jakea Paula. Ne želim se boriti s nikim drugim iz PFL-a, oni su luzeri.‘‘, rekao je Danis, na što ga je Ariel Helwani podsjetio da je Francis Ngannou također PFL-ov borac. Danis je nastavio:

‘‘To je lagan meč. Znaš da bih ja porazio Francisa. Lakoćom bih povukao gard. Čovječe, on je užasan. Poznato je da su teškaši tehnički najlošiji borci. Čak i u hrvanju i jiu-jitsuu, svi su užasni.‘‘, dodao je Danis.

Ovo je još jedna tipična Danisova izjava. Danis je s vremenom izrastao u osobu koja uopće ne nastupa unutar kaveza, ali putem društvenih mreža redovno ističe kako može poraziti bilo kojeg borca na svijetu. Neki ga smatraju predmetom ismijavanja zbog toga, dok drugi shvaćaju da se radi o običnom privlačenju pažnje i svjesni su da Danis nije ozbiljan kada izjavljuje nešto ovakvo.

Linker
27. travanj 2024 00:46