Ostalo

Dobre vijesti za Chaela Sonnena: Oslobođen je optužbi za nasilje nad petoricom muškaraca

Chael Sonnen

 Screenshot (youtube, Chael Sonnen)
Umirovljeni MMA borac, krajem prošle godine upao je u probleme sa zakonom

Krajem protekle godine, policija u Las Vegasu, morala je privesti Chaela Sonnena. 44-godišnji umirovljeni MMA borac završio je s pet pojedinačnih prijava za nasilje. Naime, Chael se sukobio s petoricom muškaraca, zbog neukusnih komentara koje su upućivali njegovoj supruzi.

Prema policijskim izvješćima i navodima TMZ-a, policija je tada zaprimila poziv iz jednog od hotela u Las Vegasu. Sonnen je zapravo samo ispraćen iz hotela od strane policije, no nije došlo do klasičnog uhićenja i pritvora. Chael je prema dodatnim informacijama s TMZ-a, prvo udarao po vratima jedne sobe, a zatim je došlo do sukoba njega i petorice tipova. Međutim, nitko nije zadobio ozljede u sukobu.

Ipak, dobre vijesti pristigle su za Sonnena. Optužnice protiv njega, odbačene su jučer na sudu u Las Vegasu. Ipak, postoji mogućnost da se slučaj ponovni otvori. Informacije o svemu ovome, prvotno prenosio ESPN.

Sonnenovo uhićenje krajem prosinca protekle godine, izazvalo je određene reakcije među kolegama borcima. Pomalo je ironično, da se s kritikama javio Jon Jones. Bivši UFC-ov prvak poluteške kategorije, prisjetio se kako je Sonnen osudio njega krajem devetog mjeseca protekle godine. Jones je tada priveden zbog nasilja nad zaručnicom, a jedva je dočekao uzvratiti Sonnenu za osude.

"Chael Sonnen, ja sad neću ovdje stajati i slaviti što si dobio prijavu za nasilje nad ženskom osobom. To bi me učinilo jednakim kao ti, a ja nisam kao ti. Umjesto toga ću poželjeti sve najbolje tvojoj obitelji, kao i obiteljima tvojih žrtava", napisao je Jones

Međutim, dojam je kako Jones nije dobro protumačio Sonennovu situaciju ili je jednostavno dobio krive informacije. Sve to dovelo je i do ''tviteraškog obračuna'' između Dana Hookera i Jona Jonesa, a više o tome, možete pročitati OVDJE.

Linker
08. prosinac 2023 12:22