Ostalo

Eddie Alvarez otkrio posljedice meča s Mikeom Perryjem, jedan od fanova ga pitao: ‘Zašto se uopće boriš?‘

Eddie Alvarez

 Screenshot (youtube, Bkfc)
Bivši UFC-ov prvak lake kategorije zadobio je teške ozljede u meču protiv ‘‘Platinuma‘‘

Eddie Alvarez i Mike Perry proteklog vikenda pružili su fantastičan meč u boksu bez rukavica, ali prava je šteta što smo borbu gledali samo četiri minute.

Nakon dvije runde neprestane akcije, Alvarez je nažalost morao predati meč. Bivši UFC-ov i Bellatorov prvak lake kategorije požalio se kako gubi vid na lijevo oko, a u dogovoru sa svojim timom, Alvarez je odlučio kako nije pametno nastaviti borbu.

Djelovao je Alvarez bolje i konkretnije nakon prve dvije runde, ali čvrsti Mike Perry zasad djeluje nepobjedivo u ‘‘bare knuckle‘‘ boksu. Perry nije tehnički najprofinjeniji borac, Alvarez ga je osjetno nadboksao, ali ‘‘Platinum‘‘ je nevjerojatno tvrd i čvrst, a to ponekad bude važniji faktor od same tehnike.

Mnogi vjeruju da bi Perry nastavio borbu čak i da se našao na Alvarezovom mjestu, odnosno da je pretrpio njegove ozljede. Međutim, Alvarez je pretrpio podosta ozbiljne ozljede, a putem Twittera je otkrio o čemu se točno radi.

‘‘Potvrđene su dvije frakture (puknuće/prijelom) moje očne šupljine. Jedna od tih fraktura zapravo je refraktura (ponovljena fraktura). Bilo bi prelijepo da sam mogao ‘show‘ za fanove. Osjećao sam se odlično, ali ova igra je luda i maksimalno nepredvidljiva. Zato ju i volim. ‘Show‘ se nastavlja! Volim vas, ljudi.‘‘, poručio je Alvarez.

Sjajno je vidjeti da se Eddie Alvarez sasvim dobro nosi s porazom. Uvijek je Eddie bio pravi ratnik, a njegova karijera serija je uspona i padova. Meč protiv Perryja također je bio kombinacija uspona i padova, ali krajnji ishod bio je negativan za Alvareza.

Jedan od fanova pitao je Alvareza zašto se uopće još bori i što još ima za dokazati. Brzo je dobio odgovor od samog Eddieja Alvareza.

‘‘Možda će ti zvučati ludo, ali ne pokušavam ništa nikome dokazati. Radim ono što sam oduvijek radio i uživam u svom poslu. Jednostavna stvar.‘‘, poručio je Eddie Alvarez.

Eddie je izgledao sjajno tijekom meča s Perryjem i mi se iskreno nadamo se da će nastaviti nastupati pod okriljem BKFC-a ili bilo koje druge borilačke organizacije. U njemu definitivno ima još vatre.

Linker
24. travanj 2024 14:06