Ostalo

Eddie Alvarez se želi što prije vratiti u ONE-ov kavez: ‘Cilj mi je uvijek isti‘

Eddie Alvarez

 Jason Silva/Alamy/Alamy/Profimedia
One je potpisao ugovor sa ‘Prime Videom‘

Otkad je UFC zamijenio ONE Championshipom, bivši UFC-ov i Bellatorov prvak lake kategorije Eddie Alvarez nije se baš proslavio. Od četiri nastupa u ONE-u slavio je samo jednom, a posljednji put se borio još u prvoj polovici prošle godine. No, nedavno je istaknuo kako se u kavez želi vratiti što prije.

Njegovi poslodavci su potpisali ugovor sa Prime Videom, što će promociji omogućiti da se još dodatno približe američkoj publici. Motiviralo je to 38-godišnjeg ‘Underground Kinga‘ da ponovno izrazi želju za novim nastupom, što će mu sigurno trebati nakon više od petnaest mjeseci pauze.

‘‘Iznimno je važno za mene da odradim borbe koje sam uvijek želio odraditi, koje će mi omogućiti da ostavim trag, te da ponovno uđem jako u Ameriku. Kada pogledate do kud su došli u usporedbi s razdobljem od prije tri, četiri godine kad sam ja počeo, to je jako važno za mene. Bitno mi je da organizacija raste i približi se velikoj publici‘‘, rekao je Alvarez.

‘‘Cilj je uvijek isti, izaći tamo i pružiti uzbudljive borbe. Kada sam ulazio u sport, stvarno nisam imao nikakav plan. Mislim da su planovi za podlace. Svaki put razmišljam samo o jednoj borbi i pružanju najboljeg mogućeg showa‘‘, zaključio je.

Linker
20. travanj 2024 14:14