Ostalo

Eddie Alvarez zbog ozljede otkazao nastup u finalu ONE-ovog turnira

Eddie Alvarez
 Instagram
Nakon što se kao 'lucky loser' ipak našao u polufinalu ONE-ovog turnira lake kategorije te je pobjedom izborio finale, Eddie Alvarez ipak u njemu neću nastupiti. Bivši Bellatorov i UFC prvak doživio je ozljedu zbog koje je prisiljen otkazati taj nastup.

Alvarez je u svom ONE Championship debiju posljednjeg dana ožujka poražen od Timofeya Nastyukhina, što je smatrano ogromnim iznenađenjem. Ipak, nakon što se spomenuti borac ozlijedio, Eddie je dobio drugu priliku. Našao se u polufinalu gdje je onda savladao ikonu ONE promocije, Eduarda Folayanga i time je izborio priliku u finalu se susresti s opakih 24-godišnjim Saygidom Arslanalievom, koji se putem prva dva nastupa promaknuo u velikog favorita.

No, taj ogled fanovi ipak neće gledati. Alvarez nije naveo o kakvoj je ozljedi riječ, ali za istu se putem Twittera ispričao.

"Ispričavam se, slomljen sam. Ali, mogu držati svoju glavu uzdignutu i iskreno reći kako sam dao sve od sebe za iskoristiti ovu priliku. Htio sam to više nego išta, no čini se da nije moje vrijeme. Sad se trebam oporaviti i vratiti se jači", napisao je "Underground King".

Vodstvo promocije brzo je reagiralo i protivnik Arslanalieva u finalu bit će ONE-ov prvak Christian Lee. 21-godišnji Lee u svibnju je iznenađujuće osvojio titulu ONE-ovog prvaka pobjedom nad legendarnim Shinyom Aokijem. U ovom slučaju taj naslov neće braniti. No, za osvojiti isti će ga sada Arslanaliev morati savladati dva puta. Naime, pobjedniku turnira trebala bi pripasti pozicija izazivača, odnosno borba protiv Leeja. Na kraju sve ovo izgleda kao čudna odluka ONE-a, no nema sumnje kako fanove čeka sjajna borba.

Inače, ovaj ogled ugovoren je za ONE: Century priredbu koja se 13. listopada održava u Tokiju.

Linker
18. travanj 2024 20:03