Ostalo

Eddie Hearn ne vjeruje u Tommyja Furyja: ‘On je loš i limitiran boksač, Jake će ga nokautirati‘

Tommy Fury 

 Matt Davies/Shutterstock Editorial/Profimedia
26. ovog mjeseca će se njih dvojica konačno sastati u ringu, no poznati promotor ne vjeruje u mlađeg Furyja

Krajem ovog mjeseca će se u ringu konačno naći Jake Paul i Tommy Fury. Ovo je treći put da dogovaraju ovu borbu, a ovog puta ne bi trebalo biti problema jer se bore u Saudijskoj Arabiji. Prošle godine je borba propala jer Tommy nije mogao ući u SAD zbog problema sa zakonom, tako da ovog puta nisu htjeli ništa prepuštati slučaju.

Jake će pokušati doći do sedme pobjede u svojoj karijeri, a i rezime mu je puno bolji nego Furyjev koji se uglavnom borio s boksačima koji imaju negativan omjer, tako da će ovo biti izazov za obojicu. Eddie Hearn ne misli tako, nego smatra kako će Jake nokautirati ‘‘limitiranog‘‘ Furyja:

‘‘Ne želim iskazivati nepoštovanje, ali Jake je zaslijepljen do te mjere da misli da kad uđe u ring, mislit će da ima sve sposobnosti. To je jako bitno jer je mentalitet vrlo bitan u ovoj igri. Naravno da morate imati vještine, ali Jake je mentalno vrlo čvrst koliko ja znam. On uistinu misli da je svjetska klasa borca, te mislim da će zato mentalno slomiti Tommyja Furyja‘‘, rekao je Hearn u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Tommy Fury je nevjerojatno ograničen, zar ne? No on je borac. On je boksač. Tu najviše kritiziraju Jakea, da se ne bori s boksačima. Tommy je boksač. Iako ne dobar, ali svejedno je boksač. Za Tommyja bi bila velika sramota izgubiti od Jakea, čak bi se i ja sramio da izgubim od njega‘‘, dodao je Hearn.

Tko će tu koga pobijediti, saznat ćemo 26. ovog mjeseca kada će ova dvojica konačno ući u ring. Jake je malo iznenadio s ovim jer je netom prije potpisao za PFL, no ni ovo nije loš meč.

Linker
17. travanj 2024 05:00