Ostalo

Jake Paul tvrdi da će nokautirati i poniziti Tommyja Furyja: ‘Ja sam najbolji boksač na svijetu‘

Jake Paul

 Zac Goodwin/PA Images/Profimedia
Krajem ovog mjeseca će se konačno obračunati, a ovog puta stvarno ne bi trebalo biti problema koji bi ugrozili meč

Jake Paul je nedavno ponovno zbunio fanove kada je dogovorio boksački meč protiv Tommyja Furyja. Nekoliko dana prije toga je objavio kako je potpisao za PFL gdje će se baviti MMA-om, tako da su mnogi mislili kako će sada boksačku karijeru malo staviti po strani. No, izgleda da Paul želi razriješiti sve račune sa Furyjem mlađim što će i učiniti krajem ovog mjeseca.

Ovo je ukupno treći pokušaj organiziranja ove borbe, a ovog puta uistinu ne bi trebalo biti problema. Posljednji pokušaj je propao jer Tommy nije mogao ući u SAD, no ovog puta je borba organizirana u Saudijskoj Arabiji tako da problema ne bi trebalo biti. Jake se već bacio na promociju meča, a jučer je izjavio kako je on najbolji boksač na svijetu:

‘‘Nokautirat ću ga, osramotit ću ga, uspavat ću ga. Ja sam najbolji na svijetu, ja sam najbolji boksač na svijetu. Ja, Jake Paul ću nokautirati, poraziti, i osramotiti Tommyja Furyja 26. veljače (drugi mjesec) uživo u Saudijskoj Arabiji‘‘, rekao je Jake na svom Twitter profilu.

‘‘Nokautirat ću ga. Onda će mi opet reći da ja nisam pravi boksač. Morate vjerovati u sebe, nemojte nikome dopustiti da vas odvuče od vlastitih snova. Tri godine sam u ovome i tek sad počinjem. 22 dana do istine‘‘, dodao je.

Paula se do sada najviše kritiziralo zbog činjenice da boksa sa umirovljenim MMA borcima koji više nisu u svojim najboljim danima. To je istina i ne može se osporiti, no Fury je ipak najbliže profesionalnom boksaču. On se također do sada borio s borcima koji uglavnom imaju negativan omjer, tako da će ovaj meč zapravo biti jako dobar ispit za obojicu.

Linker
25. travanj 2024 10:20