Ostalo

Evo koliko će PFL-ovi borci koji su pali na doping testu morati platiti i koliko dugo će biti van kaveza

 Thiago Santos vs. Rob Wilkinson 

 Christopher Trim/Zuma Press/Profimedia
Borci su kažnjeni s nekoliko mjeseci van kaveza i novčanom naknadom, a neki se posebno izdvajaju

PFL je ove godine doživio veliki udarac kada je deset boraca palo na doping testovima, uključujući i Roba Wilkinsona, prošlogodišnjeg osvajača i prvaka u poluteškoj kategoriji. Ray Sefo je odmah najavio kako će dovesti USADA-u da provodi testiranja jednako kao i u UFC-u, kako bi se tome problemu i doskočilo.

Sinoć su se pojavile informacije o kaznama za sedam boraca, a nekima su poništene i pobjede. U nastavku ćete moći pročitati na koji su točno način borci kažnjeni, te kojima su pobjede poništene uz novčanu kaznu:

-Mohammad Fakhreddine je prvi na redu, a nedavno je poražen od Marthina Hamleta. Dvanaest mjeseci će izbivati iz kaveza te će morati platiti novčanu kaznu u iznosu od 6407 dolara.

-Sljedeći je Cezar Ferreira. Borac je u četvrtom mjesecu izgubio od Denisa Goltsova, te će iz kaveza izbivati devet mjeseci. Platit će i novčanu kaznu od 3489 dolara.

-Will Fleury je u četvrtom mjesecu pobijedio Krysztofa Jotka, a pobjeda će mu biti poništena. Devet mjeseci neće kročiti u kavez, a iz džepa će morati izdvojiti 3071 dolar.

-Rizvan Kuniev je također u četvrtom mjesecu nastupio, a pobijedio je Renana Ferreiru. Pobjeda će mu također biti poništena, a platit će 9821 dolar.

-Thiago Santos je u četvrtom mjesecu izgubio od Roba Wilkinsona, a šest mjeseci neće kročiti u kavez. Novčana kazna mu je 12907 dolara, te je uvjerljivo najviše novčano kažnjen.

-Daniel Torres, nekadašnji KSW-ov prvak i protivnik Filipa Pejića. Poražen je od Alejandra Floresa (Flores također pozitivan, poništeno), te će uz devet mjeseci van kaveza platiti 2826 dolara.

-Rob Wilkinson je u četvrtom mjesecu pobijedio Thiaga Santosa, a pobjeda mu je poništena. Platit će i 8321 dolar kazne i boriti se neće devet mjeseci.

Eto, to su kazne za pad na doping testovima PFL-ovih boraca. Jesu li dovoljne, procijenite za sebe.

Linker
02. svibanj 2024 04:08