Ostalo

‘Evo što me razdvaja od ostalih 58-godišnjaka. Ja sam drugačija vrsta bića, Jake će od mene bježati cijelu večer‘

Mike Tyson

 Screenshot (twitter, Collin Rugg)
Izgleda da je Mike opasni zagrijan za ovaj meč, no sve ćemo vidjeti kada se borci nađu u ringu

U ozbiljnom treningu je Mike Tyson u posljednjih nekoliko mjeseci, te unatoč tome što ima 58 godina, definitivno se može reći da izgleda dosta mlađe nego što jest. Za tri tjedna dogodit će se borba za koju su se mnogi nadali da ju ipak neće morati gledati, no Tyson odustati neće.

Gotovo svakoga dana Mike na društvenim mrežama izbaci neku snimku svojih treninga i sparinga, no mnogi su ipak svejedno sumnjičavi oko toga. Jučer je Mike pojasnio što ga to točno razdvaja od ostalih 58-godišnjaka, a imao je i novu poruku za svoga rivala Paula:

‘‘Mene ne možete usporediti s ostalim 58-godišnjacima, jer drugi ljudi mojih godina ne treniraju ovoliko dugo kao ja i nisu imali kontinuitet kao ja. Ja sam drugačija vrsta bića. Ja sam vrlo aktivan u ovome, ja ne sjedim i ne radim ništa. Vrlo sam aktivan. Ne mogu dočekati da dođe ta večer. Jake me ne shvaća ozbiljno‘‘, rekao je Tyson za FOX4.

‘‘Borba neće trajati dugo, on će bježati kao lopov. On će kao proći kroz mene, on je mlad a ja sam starac. Bježat će od mene cijelu je**nu noć. Mislim da bi trebao stati i razmjenjivati udarce sa mnom. Ipak je on mladić‘‘, poručio mu je.

Izgleda da je Mike opasni zagrijan za ovaj meč, no sve ćemo vidjeti kada se borci nađu u ringu. Bit će zanimljivo vidjeti je li Mike uistinu ‘‘drugačija vrsta bića‘‘ kao što je sam rekao, te ukoliko uspije pobijediti Paula, definitivno će se njegova teza moći smatrati potvrđenom.

Linker
26. listopad 2024 07:52