Ostalo

Floyd Mayweather Jr. objasnio zašto je O2 Arena bila poluprazna: ‘Pogriješili smo, prekasno smo pustili karte‘

Floyd Mayweather Jr. 

 Steve Marcus/Getty images/Profimedia
Mayweather je otkrio kako je i slomio ruku u meču, a nije izostalo ni pitanje o lošoj posjećenosti njegovog meča prošlog vikenda

46-godišnji Floyd Mayweather Jr. u posljednje se vrijeme bavi isključivo boksačkim egzibicijama. Svakih nekoliko mjeseci Floyd otputuje u neki drugi dio svijeta gdje odradi takav ‘‘meč‘‘ protiv nekih javnih ličnosti, YouTubera ili sličnih, za što bude jako dobro plaćen što često i sam istakne.

Isto je bilo i proteklog vikenda kada se u londonskoj O2 Areni borio protiv Aarona Chalmersa osam rundi po dvije minute, a uistinu se cijelo vrijeme poigravao s Chalmersom. Iako je izgledalo lagano, Floyd je otkrio kako se ipak uspio ozlijediti:

‘‘Zapravo sam ozlijedio ruku. To se dogodilo kad sam bacio snažan kroše, a to puno ljudi nije primijetilo. Kad sam ga lomio krošeom – tako mi kažemo u boksačkim jezikom – teško sam ozlijedio lijevu ruku. Vjerojatno je slomljena. Ali mi nismo zabrinuti, i dalje ju mogu koristiti. Morate koristiti direkte kako bi namjestili protivnike. No, on je bio dosta čvrst i sve je primio na bradu‘‘, rekao je Mayweather nakon meča.

Ono što je dosta fanova komentiralo i ono što je svima upalo u oko jest poluprazna Arena, na što je Mayweather pokušao dati objašnjenje:

Organizirali smo to mjesec dana, čak nepuna četiri tjedna. Mislim da su karte trebale ići na rasprodaju dosta ranije. Moj novi tim još uvijek uči, svakako im moram skinuti kapu. To nije njihova krivica. U Americi kad se borba najavi, odmah krenemo s rasprodajom karata. Ovdje smo borbu najavili, a karte su puštene u prodaju tek nakon dva tjedna‘‘, objasnio je Floyd.

Je li u pitanju to ili ljude jednostavno ne zanimaju takvi mečevi, neka svatko za sebe prosudi.

Linker
30. travanj 2024 22:08