Ostalo

(FOTO) 'Najopasniji čovjek na svijetu' i s 55 godina izgleda impresivno

Ken Shamrock
 Instagram
Ako je suditi po najnovijoj fotografiji koja se pojavila na internetu, jedan od najlegendarnijih MMA boraca u povijesti, Ken Shamrock, u posljednje vrijeme podosta često se nalazi u dvorani ili teretani. Naime, nekadašnja MMA superzvijezda u sjajnoj je formi.

Ken Shamrock već dugo nije aktivan borac. Zapravo, ako nećemo računati dvije više ekshibicije nego prave borbe, protiv Roycea Gracieja i Kimba Slicea u Bellatoru, od 2010. godine. Danas 55-godišnji "The World's Most Dangerous Man" nedavno je pokrenuo bare knuckle promociju čija je prva priredba oduševila ljubitelje boksa bez rukavica, a govori se o tome kako bi na jednoj od idućih priredbi "Valor Bare Knucklea" trebao nastupiti i on sam.

Ako ćemo gledati u kakvoj je fizičkoj spremi, to nas ne bi začudilo. Na internetu se pojavila fotografija s jednog "shootinga", a Shamrockova fizička sprema je u skladu one iz njegovih najboljih dana. Pomalo "djedovska" građa s kakvom je ušao u gore spomenute borbe protiv Gracieja i Kimba sad je prošlost. I ovo je dokaz kako je Shamrock posložio neke stvari koje su posljednjih godina podosta negativno utjecale na njegov život.

Inače, Shamrock se prošlog vikenda kratko vratio u ring, ali za kečersku priredbu gdje se borio protiv bivšeg NFL ofenzivca Moosea. Na priredbi promocije Impact Wrestling doživio je poraz nakon kojeg se zahvalio fanovima te rekao kako ne zna što mu iduće slijedi u životu i karijeri.

Linker
20. travanj 2024 13:27