Ostalo

(FOTO) Popularna Bec Rawlings obrijala glavu u dobrotvorne svrhe

Bec Rawlings
 Instagram
Poznata borkinja se odlučila na ovaj potez nakon što je njenom ocu dijagnosticiran rak jetre

Aktualna Bellatorova i bivša UFC borkinja te bivša BKFC prvakinja, Bec Rawlings, napravila je jednu hvale vrijednu gestu. S ciljem pomoći oboljelima od malignih bolesti prošlog je mjeseca na Instagramu pokrenula akciju imena #rowdybecgoesbald, najavivši kako će obrijati glavu 1. svibnja, nakon što se putem "mycause" stranice prikupi ciljanih pet tisuća dolara.

"Obrijat ću svoju glavu, ne zbog toga što mi tijekom treninga ide u oči nego zbog toga što je mom ocu nedavnu dijagnosticiran rak jetre. Mislila sam kako bih time mogla pokrenuti svijest o bolesti i prikupiti određene novce za medicinska istraživanja u Tasmaniji. Moja kosa napustit će me 1. svibnja, dakle zagrabite duboko, prikupite novce i recite je**š rak", napisala je Bec prilikom pokretanja akcije.

Bec je obrijala glavu u trenutku kad je prikupljeno 3735 dolara, dodavši kako je i dalje moguće uplatiti, što su neki nakon toga i učinili. Dvije fotografije možete pogledati ispod odlomka.

Bec se 2019. godine vratila u MMA, nakon uspješne epizode u bareknuckle boksu, potpisavši ugovor s Bellatorom. U njihovom je borilištu do sada upisala po jednu pobjedu i poraz te je trenutno u pripremama za iduću borbu. Posljednji put nastupila je u veljači prošle godine.

Linker
17. travanj 2024 10:14