Ostalo

‘Radio sam kao izbacivač i dobivao 30 dolara za cijelu noć. Sada sam ja taj koji može pomoći ljudima u teškoj situaciji‘

Renan Ferreira 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Renan Ferreira zasigurno nije borac kojeg protiv Ngannoua treba otpisati, pogotovo s obzirom na činjenicu da Francisa dugo nije bilo u kavezu

Uistinu opasnog protivnika ima Francis Ngannou ove subote u svom debiju za PFL. 203 cm visoki Renan Ferreira pokušat će mu pokvariti njegov prvi nastup u novoj promociji, a s obzirom da je trenutno u nizu od četiri pobjede prekidima, možemo slobodno reći da je on taj koji je u naletu.

Priča Renana Ferreire klasična je ‘‘brazilska‘‘. Odrastao je u malom gradu gdje je od malena radio teške fizičke poslove, a u sportu je pronašao svoju priliku da ostvari snove. Jučer je u razgovoru za Bloody Elbow ispričao neke, do sada nepoznate stvari o sebi:

‘‘Dolazim iz malog grada u ruralnom dijelu Brazila. Prirodno je da su prilike i sve ostalo jako ograničene. Tako da sam još od malih nogu počeo raditi mnoge fizičke poslove da osiguram da budemo dobro. To je borba. Borio sam se dugo vremena, ali znamo kako je u Brazilu. Nedostatak prilika može vas puno koštati‘‘, započeo je Ferreira.

‘‘Cijelo desetljeće radio sam kao izbacivač u noćnim klubovima i zarađivao oko 30 dolara za cijelu noć. Puno toga sam vidio radeći taj posao. Svakakvi ljudi dolaze u klubove, a moj posao je bio osigurati da ne rade probleme okolo. Sada sam ja u mogućnosti pomoći svojim ljudima koji se isto tako muče, to mi je posebno drago u srcu‘‘, dodao je.

Lijepo je čuti da netko uspije prebroditi tešku životnu situaciju i na kraju uspjeti. Renan Ferreira zasigurno nije borac kojeg protiv Ngannoua treba otpisati, pogotovo s obzirom na činjenicu da Francisa dugo nije bilo u kavezu.

Linker
15. listopad 2024 11:30