Ostalo

‘Francis rijetko koga gleda odozdo. To su dva čudovišta, ovo će biti borba Godzille protiv King Konga, tko prvi pogodi...‘

Francis Ngannou vs. Renan Ferreira

 screenshot (youtube, pfl mma)
Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Ngannou izgledati u svom povratničkom meču. Trenutno dolazi iz poraza od Anthonyja Joshue u boksu, a meč prije toga je odradio jednu vrlo kompetitivnu borbu s Tysonom Furyjem

Nešto više od mjesec dana ostalo je do povratka Francisa Ngannoua u MMA, odnosno, njegovog debija za PFL. Nakon više od dvije i pol godina van sporta i dva velika boksačka meča, konačno ćemo ‘‘Predatora‘‘ gledati u njegovom matičnom sportu, a dobrodošlicu nazad će mu poželjeti Renan Ferreira.

Opasan je to borac koji je u posljednjih pet godina izgubio samo od našeg Ante Delije, a svojom impozantnom fizičkom građom odmah je privukao pažnju Francisa. Čelni čovjek PFL-a, Dave Murray, smatra da je upravo to jedan od glavnih razloga zašto je ova borba jako zanimljiva:

‘‘Sve se odigralo odlično. Ovo su dva najrazornija, najjača udarača u MMA-u danas. Ovo je najbolja borba godine. Gledat ćete povratak Francisa, i to protiv 203 cm visokog brazilskog osmog svjetskog čuda. Čekamo da vidimo koliko štete ova dvojica mogu isporučiti‘‘, rekao je Murray za Sportskeedu.

‘‘Francis rijetko koga gleda odozdo. Imao je puno ljudi u svom životu na koje se mogao ugledati, ali fizički, on rijetko koga gleda odozdo. To vam samo daje ideju koliko je Renan opasan. Nokautirao je Bellatorovog prvaka Ryana Badera za 21 sekundu. Ovo će biti Godzilla protiv King Konga. To su dva čudovišta, a svi putevi vode u Rijad. Tko pogodi prvi…‘‘, dodao je.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako će Ngannou izgledati u svom povratničkom meču. Trenutno dolazi iz poraza od Anthonyja Joshue u boksu, a meč prije toga je odradio jednu vrlo kompetitivnu borbu s Tysonom Furyjem. Nakon svega toga doživio je veliku tragediju i smrt jednogodišnjeg sina, a vidjet ćemo kako su svi ti udarci utjecali na Ngannoua kada je u pitanju MMA karijera. Dugo se nije borio s malim rukavicama, dok je njegov protivnik Ferreira bio vrlo aktivan borac.

Linker
12. rujan 2024 12:26