Ostalo

GSP bi se rado borio protiv Adolfa Hitlera: ‘On je učinio mnogo zlih stvari‘

Georges St-Pierre
 Screenshot (youtube, Jre Clips)
Jedan od najvećih MMA boraca u povijesti pošteno je nasmijao voditelja svojim odabirom protivnika

Umirovljeni kanadski MMA borac Georges St-Pierre čeka da mu istekne ugovor s UFC-om, a to bi se trebalo dogoditi za otprilike dvije godine. GSP je više puta izjavio kako će tada biti otvoren za razne egzibicijske mečeve, a volio bi se okušati u boksu, naročito nakon nastupa Andersona Silve protiv Julia Cesara Chaveza Jr.-a koji GSP smatra vrlo inspirirajućim.

Legendarni Kanađanin putem Instagram ''Livea'' razgovarao je s Adamom Catterallom za Arnold Sports Festival UK. GSP je upitan s kojim ''celebrityjem'' bi se volio boriti, a mogao je odabrati bilo koje ime. Teško je reći da je Adolf Hitler osoba koju bi svrstali u kategoriju ''celebrityja'', no GSP se odlučio upravo za vođu nacista kao svog protivnika iz snova.

''Mislim da bih se borio protiv nekoga poput Adolfa Hitlera, protiv nekoga koga bih mogao totalno prebiti. On je učinio mnogo zlih stvari. Ja bih mogao osvetiti brojne ljude za sve ono što je učinio'', rekao je Georges St-Pierre pritom pošteno nasmijavši voditelja, a snimku tog razgovora možete pogledati na LINKU.

40-godišnji Kanađanin bez sumnje bi pobijedio u meču protiv Adolfa Hitlera, no na njegovu žalost, Adolf nije živ već 76 godina. Vidjet ćemo što budućnost nosi za nekoć sjajnog MMA borca koji je zadnji nastup odradio još u studenom 2017. godine. Tada je krajem treće runde ugušio (RNC-om) Michaela Bispinga pritom osvojivši pojas UFC-ove srednje kategorije. Bio je to sjajan završetak karijere za najvećeg velteraša u povijesti UFC-a, a nema sumnje kako će se GSP maksimalno posvetiti boksu ukoliko se odluči za takvu tranziciju nakon što njegov ugovor s UFC-om konačno istekne.

Linker
25. rujan 2021 08:24