Ostalo

Israel Adesanya izrazio jasnu želju: ‘Želim da se vrati nazad, hoću vidjeti da koristi sve je**ne udove!‘

Israel Adesanya

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Želi vidjeti njegov povratak u MMA

Israel Adesanya želi vidjeti Francisa Ngannoua natrag u MMA-u. Adesanya je ispratio Ngannoua u njegov boksački meč protiv Tysona Furyja prošlog mjeseca u Saudijskoj Arabiji i poludio je kada je Ngannou postigao nokdaun u trećoj rundi.

Iako je Ngannou izgubio, Adesanya je priznao da su njegove dionice veće nego što su ikada bile. "Predatorovo" ime već se povezivalo s Anthonyjem Joshuom i Deontayem Wilderom, ali Adesanya bi radije da se Ngannou sljedeći put natječe u MMA-u.

"Prije ove borbe nitko nije želio gledati Francisa da boksa protiv bilo koga, svi su bili kao, ‘On nema šanse. Nikada.‘ Sada je on superzvijezda, svi će biti, ‘Naravno – bori se sa mnom.‘ Što želim vidjeti? Nisam o tome razmišljao, da budem iskren, ali, ako ćemo realno, želim ga vidjeti u MMA. S kime? Ne znam. Nisam razmišljao tako daleko. Volim ga vidjeti da se bori i volim kad boksa... Ipak, želim ga vidjeti da koristi sve je**ne udove. Kad ga vidimo u tim kratkim hlačama s tim ogromnim nogama i rukama, a on je bolesno jak, zamahne nogom... I dalje ga želim vidjeti da se bori u MMA-u, a ne samo u boksu", kazao je.

Nakon razlaza s UFC-om, Ngannou je potpisao s PFL-om što mu je pomoglo u ostvarenju sna o boksu. Međutim, čak i osnivač PFL-a Donn Davis priznaje da trenutno nema previše opcija za Ngannoua u MMA-u osim Jona Jonesa – UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji te da će ući u kavez negdje 2024. godine.

Linker
01. svibanj 2024 03:38