Ostalo

Jake Paul i Mike Tyson izmjenjivali uvrede na press konferenciji, Paul poručio: ‘Mike, podučit ću te boksu!‘

 Jake Paul 

 Cooper Neill/Getty images/Profimedia
Ovo je bila samo jedna od nadolazećih press konferencija, a vjerujemo da će se uvrede i intenzivirati kako se meč bude približavao

U sedmom mjesecu ove godine očekuje nas meč za kojeg smo se nadali da se ipak neće dogoditi, odnosno, ako će se i dogoditi, da neće biti profesionalni. Međutim, Jake Paul i Mike Tyson sastat će se na AT&T stadionu u Dallasu, u Mikeovom prvom profesionalnom meču nakon dugih, gotovo punih 20 godina.

Borci su uvelike počeli promovirati cijelu priču, a jučer je održana i press konferencija koja nikako nije prošla u prijateljskom tonu. Paul i Tyson odradili su jednu malu bitku riječima, a evo što su si izgovorili na spomenutoj press konferenciji:

‘‘Poštujem Mikea i legenda je, ali ovo je moje vrijeme. Ovo sad je moje vrijeme. Postoji razlog zbog kojeg sam rođen na isti datum kao i Cus D‘Amato (nekadašnji Tysonov trener i menadžer, op. a), jer ću Mikea podučiti boksu‘‘, započeo je Paul.

Tyson je Paula nekoliko puta nazvao ‘‘debelim‘‘, a onda mu je poručio:

‘‘On nije mogao nokautirati Diaza koji ima 20 kilograma. Kako ćeš onda mene nokautirati? Tko je bio drugi tip? Anderson Silva. On nije uspio nokautirati te male tipove, kako će onda nokautirati mene? Koga je on to uopće nokautirao? Malu djecu… Nikada nije nokautirao pravoga muškarca, dajte‘‘, rekao je ‘‘Iron‘‘ Mike.

Ovo je bila samo jedna od nadolazećih press konferencija, a vjerujemo da će se uvrede i intenzivirati kako se meč bude približavao. Mnogima nije drago što Mike u 58. godini života (u trenutku meča u 59.) daje priliku Paulu da mu ukalja omjer, no očito je procijenio da mu se takvo nešto i isplati.

Linker
17. svibanj 2024 08:05