Ostalo

Jake Paul namjerava nokautirati Diaza pa se boriti protiv McGregora: ‘Ako mu njegov šef Dana dopusti‘

Dana White i Conor McGregor 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Paul također nije siguran koliko je McGregor više ozbiljan borac i koliko ga borilačka zajednica više uzima za ozbiljno

Ove subote nas očekuje meč između Jakea Paula i Natea Diaza, iako je Nate jučer kritizirao takve mečeve u kojima MMA borci ulaze u ring izgubiti i za to uzeti novac. Kako god, bit će ovo Paulov prvi meč nakon prvog poraza u profesionalnoj karijeri kojeg mu je nanio Tommy Fury, a protivnik mu je opet netko tko nije boksač.

Nije tajna da Jake Paul već neko vrijeme ima oko na Conoru McGregoru, a sinoć je izjavio kako nakon Natea Diaza meč protiv McGregora ima smisla. No, rekao je i kako nije baš siguran koliko je Conor ozbiljan oko borbi:

‘‘Kada nokautiram Natea Diaza i učinim ono što Conor McGregor nije uspio učiniti, jedino što ima smisla je da on želi taj ‘money fight‘. Ne znam koliko on ozbiljno više uzima borbe uopće, a i nisam siguran koliko ga borilački svijet više uzima za ozbiljno‘‘, rekao je Jake za MMA Junkie.

‘‘Tko zna je li on više na istom putu. Ali gledajte, uvijek sam govorio da se želim boriti protiv njega. Ja sam za. To je veliki, masivan event. Očito, on prvo mora pitati svog šefa Danu smije li to učiniti. Ja sam sam svoj šef, donosim svoje odluke. Mogu se boriti s kim hoću, kad hoću i gdje god hoću. Čak i da on to želi, Dana mu možda neće dopustiti‘‘, dodao je.

Svaki borac svijeta je vjerojatno svjestan zarade koju za sobom vuče McGregor, tako da nije čudno da ga svi prozivaju. Hoće li se Conor ikada vratiti, vrijeme će pokazati.

Linker
27. travanj 2024 01:33