Ostalo

Jake Paul nudi skupocjeni poklon Poirieru: ‘Hoćeš li da ti pošaljem Conora sa slomljenim gležnjem?‘

Jake Paul
 AL BELLO/Getty images/Profimedia
Youtuber silno pokušava doći na radar Conora McGregora te ga neumorno proziva

Nerealno bi bilo očekivati da se Jake Paul ne oglasi po pitanju Conorova poraza te da pritom ne doda malo soli na ranu. Mladić koji je slavu stekao na Youtubeu, a sada pokušava graditi boksačku karijeru nerijetko je nazivan lošom kopijom Conora McGregora. Međutim, Jake Paul ne pokazuje naročito poštovanje prema Ircu, no vjerojatno se radi o taktici kojom bi došao do eventualne borbe protiv ''Notoriousa''.

Jake Paul oglasio se u nedjelju ujutro na svom Twitter profilu serijom ''tvitova'' kojima podbada McGregora. Prvom objavom pokušao je aludirati kako Conorova tržišna vrijednost drastično pada.

''Moja nova ponuda za Conora McGregora iznosi 23 američka dolara'', napisao je Paul u smislu da Conor ne zaslužuje više od 23 dolara za meč protiv njega.

U idućoj objavi mlađi brat Paul objavio je sliku lančića koji kao privjesak ima figuricu Conora McGregora u nokautiranom stanju. Radi se o kadru iz druge borbe protiv Dustina Poiriera, a Jake je prije nekoliko dana najavio da je platio svom zlataru 100 tisuća dolara da mu izradi spomenuti komad nakita. U svojoj objavi na Twitteru ponudio je Dustinu Poirieru taj lančić kao poklon.

''Hej Dustine, želiš li da ti pošaljem ovo? 100 tisuća dolara vrijedan poklon od mene. Smatram da ga zaslužuješ'', dodao je Jake Paul u svojoj objavi.

Dustin Poirier ubrzo je odgovorio da prihvaća spomenuti poklon i da mu ga Jake pošalje, na što je mladi youtuber napisao:

''Želiš li ga sa slomljenim gležnjem ili ćeš sam to napraviti?''

Preostaje nam vidjeti hoće li Conor reagirati na silne prozivke Jakea Paula ili će ga jednostavno ignorirati. Irac je bio poprilično kritičan prema Floydu Mayweatheru zbog borbe protiv Logana Paula, no Conorova riječ sve manje vrijedi i pitanje je vremena kada će McGregor prepoznati priliku za ogromnu zaradu u egzibiciji s nekim od youtubera. U međuvremenu, čini se kako je Dustin Poirier za razliku od većine boraca pronašao zajednički jezik s Jakeom Paulom, a skupocjeni lančić koji ima figuru Conora u ulozi privjeska mogao bi Dustinu poslužiti kao odličan izvor novca za njegovu humanitarnu udrugu.

Linker
25. travanj 2024 18:27