UFC

Dustinu Poirieru stigao poklon od strane Jakea Paula: ‘Hajdemo ispuniti McGregorova lažna obećanja‘

Dustin Poirier
 Twitter (dustin Poirier)
Youtuber je ispunio svoje obećanje i Poirieru je pristigao poklon u vrijednosti sto tisuća dolara

Jake Paul platio je 100 tisuća američkih dolara svome zlataru da mu izradi lančić s figurom Conora McGregora u nokautiranom položaju iz druge borbe protiv Dustina Poiriera. Nakitom se pohvalio na svojim društvenim mrežama, a nakon pobjede Dustina Poiriera u trećoj borbi protiv irskog borca, Jake je ''Diamondu'' ponudio lančić kao poklon. Poirier je prihvatio ponudu, a Youtuber je na jučer na svom Twitter profilu podijelio poruku koju je uputio Dustinu.

''Dragi Dustine, čestitam ti na tvojoj zasluženoj pobjedi. Volim sve što radiš sa svojom Good Fight zakladom! Zaslužuješ ovaj lanac više nego ja. Dobro uvijek pobjeđuje zlo! Nastavi pobjeđivati! P.S. pozdravi Jolie, ona je je opaka!'', napisao je Paul na papirić poprilično lošim rukopisom te priložio lančić uz poruku.

Dustin Poirier danas se pohvalio pristiglim poklonom.

''Pristigao mi je 'Sleepy Mac' (uspavani McGregor) lančić. Uskoro ga stavljam na aukciju za Good Fight zakladu kako bismo učinili nešto veliko u Lafayetteu.'', napisao je Poirier u svojoj objavi.

Jake Paul podijelio je njegovu objavu na svom profilu te je pritom iskoristio priliku da podbode Conora McGregora koji je uoči druge borbe s Dustinom obećao uplatiti 500 tisuća dolara Poirierovoj zakladi, no obećanje nije ispunio.

''Hajmo staviti ovo na aukciju za 500 tisuća dolara kako bismo zapravo ispunili McGregorova lažna obećanja'', a ostavio je mladi Youtuber i komentar na Dustinovu objavu u kojem je također bocnuo Conora McGregora.

''Ne zaboravi mu slomiti gležanj.''

Čini se kako je Jake Paul ponovno pokazao humanitarni karakter doniravši tako skup poklon u dobrotvorne svrhe. Podsjećamo, prije dva tjedna donirao je pet tisuća dolara UFC-ovoj borkinji Sarah Alpar, a o tome možete pročitati OVDJE. Čini se kako mladi Youtuber neće zaratiti baš sa svima te bi mogao imati i neke od UFC-ovih boraca na svojoj strani kada 29. kolovoza uđe u ring protiv Tyrona Woodleyja.

Linker
27. travanj 2024 04:32