UFC

Floyd Mayweather ne prestaje s podbadanjem Conora McGregora: ‘Skači na zdravoj nozi kujo‘

Floyd Mayweather i Conor McGregor
 JAMES ATOA/UPI/Profimedia
Dvojac se borio prije gotovo četiri godine, no tenzije su i dalje prisutne

Umirovljeni neporaženi boksač ne planira još neko vrijeme stati s podbadanjem Conora McGregora. Dvojac se obračunao u boksačkom meču prije gotovo četiri godine, no prepucavanja putem društvenih mreža i dalje su prisutna. Nakon što se Floyd Mayweather pohvalio dobitnom okladom na pobjedu Dustina Poiriera u meču protiv Conora, podbadanja je nastavio novom objavom na Instagramu.

''Roditelji, molim vas nabavite svojoj djeci rani božićni poklon i ne zaboravite im reći: 'Nema veze ako ti je noga slomljena, skači na zdravoj nozi kujo'', napisao je Floyd uz sliku igračke, odnosno figurice Conora McGregora sa slomljenom nogom u području gležnja.

Dva dana ranije Floyd Mayweather objavio je još jednu sliku Conora McGregora, odnosno montažu na kojoj Conor također ima savinutu nogu u gležnju, a uz već spomenuti dobitni listić na kladionici, bivši najbolji ''P4P'' boksač svijeta poprilično je aktivno po pitanju Irčeve ozljede. Nije upitno da će Conor uzvratiti kada dobije priliku za to.

Floyd je jedno vrijeme nagoviještao svoj prelazak u MMA te potencijalnu MMA borbu protiv Conora, no te su priče davno utišane jer je i sam Mayweather svjestan da bi se u takvom meču jako loše proveo te bi narušio svoju ostavštinu neporaženog borca, iako bi se ovdje radilo o drugom sportu. Tko zna, možda ih jednog dana ponovno vidimo u boksačkom meču, ogromna zarada ne bi im škodila, a Conor McGregor i Floyd Mayweather uvijek su tamo gdje se vrte veliki novci.

Linker
20. travanj 2024 03:09