Ostalo

Jake Paul priznao: ‘Čak me je i brat Logan pitao jesam li spreman za Andersona Silvu‘

Jake Paul

 Screenshot (youtube, Jake Paul)
Anderson Silva je definitivno najteži izazov za Paula do sad

Jake Paul je u svojoj boksačkoj karijeri za sada stopostotan. Skupio je pet pobjeda te poražen nije niti jednom, a u tih pet je sigurno najznačajnija ona protiv bivšeg UFC prvaka u velter kategoriji, Tyrona Woodleyja. Iako popularni YouTuber do sada nije okusio poraz, kladionice mu ipak nisu naklonjene.

Anderson Silva je po kladionicama favorit, tako da Jake po prvi puta u svojoj karijeri ima ulogu autsajdera. Nije čudno zašto kladionice vjeruju da će pobijediti Silva jer se radi o uistinu jednom od najboljih boraca svih vremena, a neki ga i smatraju MMA ‘‘GOAT-om‘‘.

No, Jake je sinoć otkrio da mu ni njegov brat Logan ne vjeruje u potpunosti, a to je i objasnio:

‘‘Sviđa mi se (uloga autsajdera). Definitivno me više motivira. Volim ljudima dokazivati da nisu u pravu. U tome san najbolji, doslovno se cijeli moj život sastoji od dokazivanja ljudima da su u krivu‘‘, rekao je Jake za MMA Fighting.

‘‘Ne smijem se zafrkavati sa jednim od najboljih udarača, ako ne i najboljim u povijesti borilačkog sporta. Njegove ruke su daleko najiskusnije od svih s kojima sam se borio zajedno. Čak me je i moj brat Logan pitao jesam li spreman za ovo. Odgovor je bio da jesam, znam da sam sposoban za to‘‘, zaključio je.

Borba između Paula i Silve održat će se u nedjelju rano ujutro, a Jake će pokušati očuvati svoj za sada savršeni omjer. Silvi će to biti peti meč u profesionalnom boksu, a za sad ima tri pobjede i jedan poraz.

Linker
24. travanj 2024 03:16