Ostalo

Jake Paul prozvao McGregora: ‘Sakrit ćeš se iza Dane ili ćeš nastaviti piti do kraja života‘

Jake Paul 

 Fayez Nureldine/AFP/Profimedia
Hrabra je ovo izjava od strane Jakea Paula, pogotovo ako uzmemo u obzir da je izgubio od Tommyja Furyja

Jake Paul je nedavno još jednom iznenadio borilačku javnost najavivši meč protiv Natea Diaza. Iako se popularni Diaz uklapa u sliku njegovog tipičnog protivnika, očekivalo se kako će Paul konačno odraditi svoj MMA debi jer je početkom godine potpisao za PFL, a osim toga je po društvenim mrežama stavljao video zapise s treninga hrvanja i BJJ-a.

Tommy Fury je Jakeu nedavno nanio prvi poraz u profesionalnom boksu, a i to je bio jedan od razloga zašto se mislilo da će sada konačno i prijeći u MMA. To se za sad ipak nije dogodilo jer će Jake svoj sljedeći nastup ponovno odraditi u boksu, a meč protiv Natea Diaza je i službeno dogovoren.

Izgleda da Jake već gleda što će biti nakon Diaza, a sada je svoje oči uperio prema vjerojatno najpopularnijem imenu u MMA sportu, Conoru McGregoru:

‘‘Ja sam bolji boksač od tebe Conore, a učinit ću ono što ti nisi mogao i nokautirat ću Natea. Nakon Natea, boksajmo kao sunaslovna borba večeri kad se budu borile Katie Taylor i Amanda Serrano u Dublinu. Ali s obzirom kako ti nisi sam svoj šef, sakrit ćeš se iza Dane ili ćeš nastaviti piti do kraja svog života‘‘, napisao je Jake na svom Twitter profilu.

Hrabra je ovo izjava od strane Jakea Paula, pogotovo ako uzmemo u obzir da je izgubio od Tommyja Furyja. Što se tiče njegovog MMA debija, jednom je prilikom rekao kako će to vjerojatno biti krajem ove ili početkom iduće godine, tako da se do tada valja stripiti.

Linker
26. travanj 2024 11:59