UFC

Conor McGregor najavio novi dokumentarac o samom sebi: ‘Čuti ćete moju priču koja tek započinje‘

Conor McGregor

 Facebook (conor Mcgregor)
Najveća MMA zvijezda pohvalila se dokumentarcem koji će biti dostupan na Netflixu

Težak prijelom noge pretrpio je Conor McGregor u sedmom mjesecu 2021. godine. Irac se tada borio protiv Dustina Poiriera, a krajem prve runde došlo je do loma lijeve noge i McGregoru je uslijedila duga pauza.

Još uvijek se Conor nije vratio u kavez, a povratak možemo očekivati tijekom jeseni ili početkom zime ove godine. Protivnik će mu biti Michael Chandler, a svim MMA fanovima više je nego drago jer se u kavez vraća najveća zvijezda u povijesti ovog sporta.

McGregor je više puta tijekom svoje rehabilitacije najavljivao kako će njegov povratak biti epski i da će se o tome snimati dokumentarci. Kad su dokumentarci u pitanju, jedan od novih dokumentaraca o Conoru McGregoru izlazi 17. svibnja (peti mjesec) na Netflixu.

‘‘Jedino mjesto na kojem možete čuti moju istinsku priču koja zapravo tek počinje.‘‘, poručio je Conor McGregor putem Facebooka.

Objavio je McGregor i kraći ‘‘trailer‘‘, a kroz dobar dio ‘‘trailera‘‘, McGregor je u bolničkom krevetu i prepričava trenutak u kojem je došlo do teške ozljede .

Naziv dokumentarca je ‘‘McGregor Forever‘‘ (‘McGregor zauvijek‘), a to će biti drugi dokumentarac o Conoru McGregoru na najpoznatijoj svjetskoj streaming platformi. Još 2017. godine objavljen je dokumentarac ‘‘Conor McGregor: Notorious‘‘, a recenzije su bile vrlo pozitivne.

Ne sumnjamo da će i novi Conorov dokumentarac biti vrlo zanimljiv. Nešto manje od mjesec dana preostalo je do puštanja dokumentarca u javnost, a samo dva tjedna nakon toga krenut će emitiranje nove sezone ‘‘TUF-a‘‘ u kojoj Conor i Chandler vrše uloge trenera. McGregor se vraća, a nadamo se i što skorijem povratku onome u čemu je najbolji, a to su MMA nastupi.

Linker
08. travanj 2024 14:17