Ostalo

Jake Paul prozvao Pereiru na boksački meč, ‘Poatan‘ mu odbrusio: ‘Da UFC borcima dopušta da se bore okolo, ne bi tako govorio‘

Alex Pereira, Jake Paul

 Sam Hodde/Getty Images/Profimedia, Ian Maule/getty Images/profimedia
Jake je i sam svjestan činjenice da nema teoretske šanse da boksa s nekim tko je pod ugovorom s UFC-om, no on svejedno nastavlja na isti način prozivati borce

Gotovo pa ne postoji neko veliko ime, bilo to u UFC-u ili u nekoj drugoj organizaciji, da se Jake Paul nije dotaknuo istoga i prozvao ga na meč. Dosta UFC-ovih boraca bilo je na meti YouTubera koji se posljednjih godina podosta uspješno bavi boksom, a mnoge bivše UFC-ove borce je i pobijedio.

Naravno, ne bi to bio Paul da ne prozove trenutno najveću UFC-ovu zvijezdu. Neki je dan Jake rekao da se želi obračunati protiv prvaka Alexa Pereire, dakako u boksu, no ono što mu je Pereira odgovorio svakako je bliže realnosti nego to što govori Paul. ‘‘Poatan‘‘ je rekao da ga Jake proziva samo zato što zna da UFC ne pušta borce da se bore negdje drugo:

‘‘Moram biti iskren i reći da me boks, naravno, jako zanima. Međutim, Jake Paul zna da sam ja pod ugovorom s UFC-om i da ne mogu samo tako otići od tamo. Mislim da je to razlog zbog kojeg me uopće proziva i zbog kojeg to sve govori. Da je UFC organizacija koja borcima dopušta da se bore svuda okolo, ne bi to govorio‘‘, rekao je Pereira Arielu Helwaniju.

Jake je i sam svjestan činjenice da nema teoretske šanse da boksa s nekim tko je pod ugovorom s UFC-om, no on svejedno nastavlja na isti način prozivati borce. Paula se i dalje kritizira zbog nadolazećeg meča s Mikeom Tysonom koji je 30 godina stariji od njega i na pragu je 60. godine života, a ovakvim prozivkama također sigurno ne radi nešto previše dobro za svoju reputaciju.

Linker
21. listopad 2024 13:29