Ostalo

Poznati UFC-ov analitičar iznenadio mnoge: ‘Jake Paul ima šanse protiv Natea Diaza u MMA-u, budite sigurni u to!‘

Jake Paul i Nate Diaz

 SAM HODDE Getty Images Via Afp
Otkrio je i koji su razlozi zašto to misli

Dok Dan Hardy vjeruje da bi Nate Diaz na kraju pobijedio Jakea Paula u MMA borbi, dugogodišnji UFC-ov borac i nekadašnji izazivač za pojas velter kategorije sigurno može vidjeti paralelni svemir u kojem Paul može napraviti probleme Diazu.

Paul je prošle subote uspio pobijediti Diaza jednoglasnom odlukom sudaca u boksačkom meču u rasprodanom American Airlines Centru (Dallas). Nakon pobjede, Paul je pozvao da odrade revanš - ali u MMA borbi - potez koji mnogi MMA fanovi u ovom trenutku smatraju smiješnim. U razgovoru s Arielom Helwanijem, Hardy vidi da je MMA borba dosta neizvjesnija nego što većina misli.

"Znam da ću dobiti malo ‘topline‘ za ovo, ali mislim da bi moglo biti konkurentno. Mislim da smo vidjeli od Jakea Paula u boksačkom meču da je spreman razmjenjivati udarce s Nateom. S vremena na vrijeme voljan se malo povući, izvana ima dobar boks dok se Nate približava dometu, a Nateov boks nikada nije izgledao bolje u mješovitim borilačkim vještinama nego tada Morate misliti da će, u upečatljivom smislu, postojati neka vrsta kompetitivnosti i druga stvar. također, Jake Paul se okružio ljudima koji ga mogu podučavati na pravi način. Uložio bi novac u sebe kao što će uložiti u Amandu Serrano da napravi ‘crossover‘ i da to izgleda dobro. Može si priuštiti što god poželi, pa će se pobrinuti da bude dobro pripremljen.”

Očekuje se da će se Paul natjecati za PFL kad prijeđe u MMA, ali nema jamstva da bi Diaz potpisao s promocijom da bi se to dogodilo. Tijekom tjedna borbe, Diaz je raspravljao o mogućem povratku u UFC ili natjecanju pod njegovom promotivnom zastavom Real Fight Inc. Ako se na neki način PFL i Real Fight Inc. mogu dogovoriti o zajedničkoj promociji, ili ako Paul to želi učiniti pod okriljem druge promocije, Hardy će biti zaintrigiran gledanjem i odabrao bi Diaza da upiše "submission", ali ne otpisuje Paula u potpunosti.

"Najvjerojatnije bi ga Nate završio, naravno, ali ne mogu računati na Jakea da ne bude konkurentan u toj borbi, pogotovo zato što Nate ima skoro 40 godina. Usporio se smo i on je dosta istrošen. On nije isti Nate koji je bio, naravno, tako da uvijek postoji šansa”, zaključio je Hardy.

Linker
30. travanj 2024 13:45