Ostalo

Jake Paul uvjeren da može pobijediti Natea Diaza u MMA-u: ‘Treba mi manje od godinu dana treninga da ga razvalim!‘

Jake Paul

 -/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA -/instar Images/profimedia
Kako kaže, sve je izračunao u svojoj glavi

Jake Paul nije u potpunosti zadovoljan time što je nadboksao Natea Diaza. Nakon njihove borbe, Paul je Diazu ponudio revanš u MMA-u i 10 milijuna dolara da to prihvati. Početni izgledi za potencijalni MMA dvoboj imaju Diaza kao ogromnog favorita , ali Paul vjeruje da, uz dovoljno treninga, može pobijediti veterana s 34 borbe.

"Ne sada, ali možda za godinu dana. Iskreno, radit ću toliko je**no naporno da to mogu. Najbolje od svega je to što MMA mečevi očito počinju na nogama poput boksačkog meča. Ne može me ozlijediti udarcima, ako mu udarci nisu jaki, kakvi će tek biti njegovi ‘kickovi‘.. Naravno, možete uhvatiti giljotinu kada to ne očekuje u boksačkom meču, ok.”

Paul je mislio na trenutak u 10. rundi njihove borbe, gdje je Diaz na trenutak držao Paula u gušenju giljotinom. Iako bi Diaz vjerojatno bio diskvalificiran da ga je zaključao (Paul je kasnije rekao da je mogao osjetiti kako ga Diaz opravdano guši), razmjena je bila dovoljna da se Diaz kasnije našalio da je prema MMA pravilima on tehnički pobijedio. Diaz ima ogromnu prednost kada se radi o MMA-u, ali Paul se već uvjerio da postoji scenarij u kojem ta razlika u iskustvu neće biti važna.

"Ako se mogu pripremiti za to, luda stvar u vezi s tim, napravio sam izračune u svojoj glavi. Krećemo sa ‘stand-upom‘. Učim bacati ‘kickove‘ i braniti ih. Neće me ni uspjeti srušiti i završiti, a spor je, blokirat ću mu sve udarce, samo ću morati paziti na giljotinu. Ozbiljno, uz osam do devet mjeseci treninga, znam da mogu razvaliti Natea Diaza u MMA-u,” rekao je Paul.

Linker
30. travanj 2024 06:09