Ostalo

(FOTO) Jake Paul se za ‘Noć vještica‘ odlučio prerušiti u Danu Whitea

Jake Paul i Dana White
 screenshot (YouTube)
YouTuber je usput predsjednika UFC-a prozvao konzumentom narkotika

Jednu od njima najluđih noći u godini Amerikanci po pravilu obilježavaju javno. Naravno, radi s o večerašnjem "Halloweenu", odnosno Noći vještica, za koju će se gotovo svi prerušiti. Najčešće to rade u društvu obitelji, bilo samo za fotografiranje ili za odlazak na neki organizirani tulum.

Jedan od prvih ljudi iz borilačkog svijeta koji su se odlučili pohvaliti svojim ovogodišnjim izborom je Jake Paul. A pomalo očekivano od njega je što se odlučio to napraviti uz provokaciju. Kao žrtvu iste odabrao je osobu u koju se prerušio, predsjednika UFC-a Danu Whitea.

Odlučio se referirati na prošlogodišnji slučaj koji se pojavio u medijima, kad je White od strane brazilske striptizete i njenog dečka ucjenjivan javnom objavom snimke seksualnog čina, u kojem su sudjelovali spomenuta striptizeta i UFC-ov glavni čovjek.

Paul i njegova djevojka odlučili su rekreirati jednu od Whiteovih ranijih fotografija, u opis fotografije napisavši "Pozdrav od Dane Whitea i njegovih dr*lja". Fotografiju može vidjeti ispod odlomka, a dodana je i originalna Whiteova. Ono što Paul nije rekreirao nego osobno ubacio je vrećica bijelog praha na kojoj piše "(UFC) Unlimited free cocaine", odnosno neograničeni besplatni kokain. A i linija na Whiteovom, odnosno Paulom licu ukazuje na konzumiranje istog.

Paul i White se već neko vrijeme prepucavaju, unatoč tome što je White rekao da ne namjerava s YouTuberom imati nikakvih poslova te da se ovaj neće boriti u UFC-u niti protiv bilo kojeg borca pod ugovorom s njegovom promocijom. Ranije je napravio izuzeće dozvolivši to umirovljenom Benu Askrenu, ali sada tvrdi da se tako što više neće dogoditi. Sličan stav ima i prema njegovom bivšem boksačkom poslodavcu Trilleru.

Ono što vjerojatno još neko vrijeme neće prestati su Paulove provokacije. Uostalom, takve akcije dio su njegovog imidža i onog čime je stekao veliku popularnost na račun koje sad radi donedavno nezamislive stvari u svijetu borilačkog sporta.

Linker
19. travanj 2024 02:17