Ostalo

Jake Paul se želi boriti protiv Mayweathera: ‘Ne želim egzibiciju, zanima me njegov neporaženi status‘

Jake Paul 

 BACKGRID/Backgrid USA/Profimedia
Konstantno ga kritizira jer se bori sa ‘likovima za koje ni sam nije čuo‘

Jakea Paula krajem ovog mjeseca čeka najteži ispit u dosadašnjoj borilačkoj karijeri. Iako je do sada stopostotan sa 5-0, Anderson Silva je definitivno najbolji borac s kojim se do sada susreo. Najznačajnija pobjeda je vjerojatno ona protiv Tyrona Woodleyja, no i Silva u 48. godini života sigurno nije lagan protivnik.

Ono o čemu Paul ovih dana dodatno priča, osim naravno o meču protiv Silve, jest i Floyd Mayweather Jr. Jake je već nekoliko puta rekao kako mu zamjera egzibicije kojima se trenutno bavi, a one najčešće također uključuju bivše MMA borce. Međutim, razlika između Mayweathera i Paula postoji jer su sve Paulove borbe profesionalne, a ne egzibicije.

‘‘Mislim da bi se on borio protiv mene kada bi se radilo o egzibiciji. Stvar je u tome da ja želim pravu profesionalnu borbu jer me zanima taj njegov neporaženi rekord, koji on nikad neće riskirati‘‘, rekao je Paul za MMA Fighting.

‘‘Trenutno smo u 2022. godini i Floyd Mayweather si upropaštava ostavštinu boreći se sa nepoznatim likovima, troši novac svojim fanovima, troši vrijeme svojim fanovima. Nikad nije ni čuo za likove s kojima se bori, sve to da može platiti račune i poreze‘‘, rekao je Paul.

Da nekad u budućnosti dođe najava borbe između Mayweathera i Paula, to ne bi bilo čudno. Floyd se već borio protiv njegovog brata Logana tako da je lako moguće da će i protiv Jakea. Samo što je malo vjerojatno da će se raditi o profesionalnom meču jer Floyd sigurno neće riskirati da mu prvi poraz nakon takve karijere bude od Jakea.

Linker
19. travanj 2024 03:34