Ostalo

Tommy Fury poručio Jakeu: ‘Nadam se da na brzom biranju imaš hitnu pomoć, nisi na mom nivou‘

Tommy Fury

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tvrdi da će napokon svima dokazati da je legitiman profesionalac, a da će Paula školovati i odvesti ga u duboke vode

Za malo više od dva tjedna konačno će se održati mač između Jakea Paula i Tommyja Furyja, a ovo je treća sreća jer je meč već dva puta dogovoren i oba puta je propao. Saudijska Arabija je domaćin tako da problema ne bi trebalo biti, a 25. ovog mjeseca ćemo konačno saznati tko je bolji od njih dvojice.

Paula se često kritizira zbog izbora protivnika, ali s pravom. Umirovljeni MMA borci nisu baš najbolji izbor ukoliko se želite nazivati legitimnim boksačkim profesionalcem, tako da je Tommy ipak nešto najbliže tomu. On je također do svog omjera došao uglavnom preko protivnika koji imaju više poraza nego pobjeda, no ipak nije u poodmaklim godinama i od početka se bavi boksom.

Press konferencije i sučeljavanja su već krenula, a Tommy je sinoć imao jednu zanimljivu izjavu kad je rekao kako Jake još uvijek nije na njegovom nivou:

‘‘Moja poruka za Jakea Paula je sretno i nadam se da si trenirao. Također se nadam kako na brzom biranju imaš hitnu pomoć jer će ti trebati. To je sve što mi je na umu u posljednje dvije i pol godine jer sam ja profesionalac i legitiman borac. Moje ime se vrti oko Jakeovog već dugo vremena, no Jake Paul nije na mom nivou. Paula se čak ni ne smatra legitimnim borcem, no on i dalje spominje moje ime tako da ću mu pokazati. Želim školovati tog lika i pustiti ga da se utopi. Nema šanse da će izdržati osam rundi sa mnom‘‘, rekao je Fury za TMZ.

Tko je uistinu bolji boksač, saznat ćemo za nešto više od dva tjedna. Nadamo se samo kako borba i treći put neće propasti iz nekog razloga.

Linker
26. travanj 2024 21:39