Ostalo

Joe Rogan objasnio zašto nikada ne bi sudjelovao u ekshibicijskoj borbi

Joe Rogan 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ipak cijeni osobe koje sudjeluju u takvim priredbama

UFC-ov komentator i stand-up komičar jedan je od najpoznatijih podcastera na svijetu i jako utjecajna "celebrity" osoba. Ali on ne želi pratiti današnji trend Logana Paula i KSI-a u odrađivanju ekshibicijskih borbi, unatoč tome što je godinama trenirao kickboxing i jiu-jitsu.

Rogan se divi Mike Tysonu i Floydu Mayweatheru koji se natječu u multimilijunskim ekshibicijskim borbama unatoč tome što su već dugo vremena umirovljeni. Za sebe smatra kako je jednostavno previše star za prihvaćanje takvih izazova, čak i da se radi o drugim influenserima ili "celebrityjima".

"Prestar sam ja za ovo. Nisam više zainteresiran za tako nešto. Vjerojatno bih mogao prebiti neke ljude, ali nisam zainteresiran."

Naglasio je i koliko cijeni Mike Tysona i Floyda; Mikea zbog toga što unatoč godinama ulazi u ring, a Floyda jer unatoč mirovini i dalje zarađuje milijune boreći se.

"Neki se mogu nositi s time. Primjerice Floyd, on s 45 godina i dalje izgleda nevjerojatno. Najbolji primjer je Mike Tyson. On ima 55 godina, a ljudi i dalje govore o tome kako će se on boriti s Loganom ili Jakeom Paulom. To je sve ludo. Ne znaš što se može dogoditi. Znate što je još ludo? Floyd i dalje radi ekshibicije i zarađuje milijune. Nosio je tablu za broj runde umjesto ring djevojke. Nosio je tu tablu između rundi i napravio šou."

Smatra kako Floyd zna napraviti dobar šou.

"To je stvarno pametno. On publici stvarno daje ono za što su platili da dođu gledati. To nije samo ekshibicija. On uvijek priredi šou. On se smije i pleše. On ima osmjeh preko cijeloga lica dok borba traje."

Linker
19. travanj 2024 14:42