Ostalo

Johnson se oglasio nakon najtežeg poraza, a prvak poručio: ‘Ovo za mene nije nikakvo iznenađenje!‘

Adriano Moraes i Demetrious Johnson
 Screenshot (YouTube, ONE Championship)
‘Odrastao sam gledajući njegove borbe. DJ je legenda, no točno sam znao kako će se boriti‘

Iako je u borbu ušao kao aktualni ONE Championship prvak u muha kategoriji, Adriano Moraes u očima je mnogih bio 'underdog' protiv nekoć najboljeg MMA borca svijeta - Demetriousa Johnsona.

No sjajni je Brazilac prevario prognoze i u ranim satima četvrtka šokirao bivšeg UFC-ovog prvaka.

Jedan aperkat, a potom i savršeno tempirano koljeno, presudili su 'Mighty Mouseu', a Moraesu donijeli i obranu naslova i najveću pobjedu u karijeri.

"Ostvario mi se san. Naporno radim svakoga dan i nemam riječi kojima bih opisao ovaj trenutak. Uspjeli smo. Odrastao sam gledajući njegove borbe. 'DJ' je legenda, no točno sam znao kako će se boriti. S timom sam pripremio savršenu taktiku i zahvatio ga dobrim aperkatom. Ovo za mene nije nikakvo iznenađenje. Treniram s najboljima i to mi se sad isplatio", rekao je Moraes nakon pobjede.

S nekoliko se rečenica nakon najtežeg poraza u karijeri, prvog kojeg je doživio prekidom, javnosti obratio i 'Mighty Mouse'.

"Moram se vratiti kući i pogledati borbu da vidim gdje sam pogriješio. On je vrlo velik i dugačak borac, pokušao sam doći do njega, ali i porazi su sastavni dio ove igre. Kada ste toliko dugo u ovome, svjesni ste da se ovakve stvari jednog dana mogu dogoditi", poručio je Johnson.

Linker
25. travanj 2024 07:19