Ostalo

Jon Anik komentirao Ngannouov prelazak u PFL: ‘To nema smisla, nadam se da će boksati za veliki novac‘

Francis Ngannou 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Smatra da su rijetki UFC-ovi teškaši koji bi bili spremni otići u PFL zbog tog jednog meča, a govori naravno o najvećim imenima

Detalji Ngannouovog ugovora s PFL-om su uglavnom već svima jasni, a možda najbolji dio za njegove buduće protivnike jest taj što imaju garantiranih dva milijuna dolara za borbu s njim. Počela su se provlačiti pitanja hoće li PFL sada Francisu dovoditi UFC-ove veterane pred istekom ugovora za tako dobar novac, a taj dio ćemo tek vidjeti.

Jon Anik, UFC-ov komentator, osvrnuo se na cijelu situaciju oko Ngannoua i njegovog novog ugovora s novom organizacijom. Anik je analizirao hoće li se UFC-ovi teškaši sada masovno seliti u PFL za ta dva milijuna koja bi dobili za Francisa:

‘‘Neka izvješća govore da je Ngannouov ugovor s PFL-om na samo nekoliko borbi, i naravno, ja neću ni pokušavati imenovati UFC-ove teškaše koji bi bilo voljni promijeniti organizaciju za tu borbu. Mislim da je jako ambiciozno misliti da će neka velika UFC-ova imena otići iz UFC-a za taj kratak izlet u PFL‘‘, rekao je Anik u svom podcastu.

‘‘Volim Francisa Ngannoua, sretan sam što je u PFL-u jer mi Kenny (Florian) može nabaviti i karte, ali ne, ne mislim da ima smisla to sve skupa. Nadam se da će se ostvariti veliki boksački meč u kojemu će zaraditi puno novca jer u PFL-u nema puno velikih borbi koje su se mogle dogoditi u UFC-u‘‘, dodao je.

Legendarni Randy Couture je jučer rekao kako bi rado gledao meč između Ante Delije i Francisa Ngannoua, a ukoliko Ante ponovno osvoji turnir, to je jako realan scenarij. Ostaje samo pitanje koliko će PFL biti spreman riskirati s Ngannouovim protivnicima jer ukoliko slučajno izgubi, gube svoj najjači adut. A taj adut jest brendiranje Ngannoua kao ‘‘najopakijeg čovjeka na planeti‘‘.

Linker
18. travanj 2024 22:46