Ostalo

Jon Jones reagirao na Ngannouov potpis za PFL: ‘Kako se možeš nazivati najjačim čovjekom na svijetu, a ‘prešao si ulicu‘?‘

Jon Jones

 LOUIS GRASSE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Ngannou je u utorak najavio skorašnji boksački meč i debi u PFL-u 2024. godine

Otkako je obznanjeno da je Francis Ngannou potpisao ugovor s PFL-om, internet je naprosto eksplodirao. Sve vrvi od komentara i reakcija, čestitki i ostalih stvari, a javili su se i mnogi borci. Već smo pisali o dobrodošlici Jakea Paula, a najintrigantnija izjava došla je od koga drugog, nego li od Jona "Bonesa" Jonesa.

Jones se ne čini impresioniranim njegovim tvrdnjama o tome gdje stoji u natjecateljskom aspektu MMA-a. Ngannou je na svom YouTube kanalu rekao da je najopakiji čovjek na planeti, a Jones, koji sada drži UFC-ov pojas u teškoj kategoriji koji je upražnjen nakon što se Ngannou razišao s tvrtkom 2022., reagirao je na društvenim mrežama.

"Nazvati sebe najopakijim čovjekom na planeti s "druge strane ulice", tko to radi? Smiješno" - napisao je Jones na Twitteru.

Nije trebalo puno vremena da dođe odgovor i s druge strane. "Predator" je jednostavno pozvao Jonesa da mu se pridruži pa da se onda utvrdi tko je najopakiji čovjek na planeti.

"Onda pređi ulicu", glasio je odgovor Ngannoua.

Ngannou, 17-3 kao MMA borac, napustio je UFC u nizu od šest pobjeda gdje je nanizao skalpove od najboljih boraca kategorije, pobijedivši odlukom sudaca nad Cirylom Ganeom nakon što je nokautirao Stipu Miočića, Jairzinha Rozenstruika, Juniora dos Santosa, Caina Velasqueza i Curtisa Blaydesa u rasponu od 28 mjeseci.

Jones se nedavno vratio u oktogon kako bi napokon debitirao u teškoj kategoriji i pobijedio Ganea u prvoj rundi i rutinski osvojio teškaški pojas.

Ngannou je u utorak najavio skorašnji boksački meč i debi u PFL-u 2024. godine, a živo nas zanima hoće li njegov protivnik tada možda biti naš najbolji teškaš Ante Delija.

Linker
20. travanj 2024 08:57