Ostalo

Junior Dos Santos uoči povratka u borilište izgleda brutalno: ‘Nema USADA-e, sada mogu uzimati sve vitamine!‘

Junior Dos Santos

 Mma News
Dos Santos je jedan od boraca na koje je dolazak USADA-e u UFC uvelike utjecao, a sada izgleda da nema više problema oko ‘‘suplemenata‘‘

Idućega vikenda, odnosno 2.9., svjedočit ćemo povratku u borilište dvojice legendi MMA-a i bivših UFC prvaka. Radi se o Junioru Dos Santosu i Fabriciu Werdumu, a veterani će se obračunati na Masvidalovoj Gamebred Bareknuckle priredbi. Meč će uistinu biti golim šakama, ali neće se raditi o boksu, nego o MMA-u.

Mnogi su primijetili kako Dos Santos fizički izgleda kao u najboljim danima, a nije teško ni pogoditi zbog čega. Ne taji ni ‘‘Cigano‘‘ recept za svoju fenomenalnu formu, a sve zahvaljuje činjenici da sada više nema USADA-u na svojim leđima.

‘‘Radim jako puno i sada više ne prolazimo kroz USADA-in program. To je odlično jer sada opet mogu uzimati ‘pre-workoute‘, supstance za topljenje masti, a sve te suplemente nisam mogao uzimati ranije. Odlično je, osjećam se odlično, jedem dobro, a vodio sam brigu o svom zdravlju oduvijek‘‘, rekao je Dos Santos za Morning Kombat.

‘‘Ja sam uvijek bio u odličnoj formi i te stvari. Ali sada je razlika u tome što više nemamo problema oko uzimanja svih vitamina, suplemenata i svega ostalog. To je drugačije i rezultati se vide. Ovdje imate mlado tijelo, te svaki put kada mu dam nešto što je dobro za njega, reagira na pravi način‘‘, dodao je Junior.

Dos Santos je jedan od boraca na koje je dolazak USADA-e u UFC uvelike utjecao, a sada izgleda da nema više problema oko ‘‘suplemenata‘‘. Hoće li mu sve to pomoći protiv Werduma ćemo vidjeti idućega vikenda, a do tada uživajte u snimci s treninga koju je nedavno objavio:

Linker
11. travanj 2024 01:44