Ostalo

Justin Bieber prozvao Toma Cruisea na UFC borbu, McGregor spreman istu organizirati

Justin Bieber i Tom Cruise
Justin Bieber jedna je od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Osim po svojoj karijeri, isti je poznat i po vrlo često bizarnim objavama na društvenim mrežama. Među takve svakako ulazi i današnja u kojoj je na MMA borbu prozvao Toma Cruisea.

“Želio bih izazvati Toma Cruisea na borbu u Octagonu. Tom, ako odbiješ ovu borbu, bit će mi to znak da te strah i ne znam kako ćeš moći živjeti s tim. Tko je spreman organizirati ovu borbu?”, napisao je danas Justin Bieber na Twitteru, a u objavi je označio predsjednika UFC-a, Danu Whitea. Takva objava vrlo brzo se proširila medijima koji prate privatne živote slavnih osoba, ali i nekim borilačkim portalima i forumima.

25-godišnji kanadski glazbenik više je puta naglašavao kako je ljubitelj borilačkih sportova, a jedno vrijeme bio je pratnja Floydu Mayweatheru Jr. na njegovim mečevima te ga je Floyd u slobodno vrijeme trenirao. Ipak, već neko vrijeme nije viđen u sličnim akcijama pa se sve činilo kao hir. No, možda je Bieber ponovno u dvorani. A zašto je odabrao zvijezdu “Nemoguće Misije” i “Jacka Reachera”, to ćemo možda tek saznati.

No, priča se brzo zavrtjela, budući da se Conor McGregor javio spreman organizirati borbu. Uz podjelu Bieberovog statusa, on je napisao: “Ukoliko je Tom Cruise dovoljno velik muškarac da prihvati ovaj izazov, McGregor Sports and Entertainment će organizirati borbu. Može li se Cruise boriti kao u svojim filmovima? Ostanite uz nas i saznajte.”

Bieberovi profili na društvenim mrežama inače su među najpraćenijima na svijetu. Na Instagramu se nalazi na 11. mjestu od svih poznatih osoba, dok je na Twitteru podijelio drugo mjesto s Barackom Obamom, odmah iza Katy Perry. Čak 106 milijuna ljudi zainteresirano je za Bieberove misli prenesene na ekran. I upravo s tolikim brojem podijelio je svoju želju za MMA borbom.

Linker
28. rujan 2021 16:09