Ostalo

Kako je Tom Hardy započeo svoje BJJ putovanje? Trener tvrdi: ‘Njegova ljubav i posvećenost je nestvarna‘

Tom Hardy

 Twitter (bbc News)
Ne samo da Hardy voli BJJ, nego se u njemu i natječe te postiže jako dobre rezultate

Slavni glumac Tom Hardy je 2018. godine započeo svoj borilački put. Te godine je došao u jedan boksački klub u Londonu dok se pripremao za ulogu, a u drugom kutu dvorane je vidio ljude u plavim i bijelim kimonima što mu je zapelo za oko. Nije mu to bila nepoznanica jer je još 2011. glumio u ‘‘Warrioru‘‘, ali se očito nešto probudilo u njemu u tom trenutku.

Trener imena Carlos Santos je držao trening BJJ-a u tom trenutku kada je došao Hardy. Tom je imao ozlijeđeno koljeno te se Santos bojao da ga ne ozlijedi dok se priprema za ulogu, ali dan kasnije se Hardy pojavio u kimonu i započeo je svoj BJJ put.

‘‘On više nikada neće prestati trenirati jiu-jitsu. Jiu-jiutsu je u njegovoj krvi, srcu i duši. On je odličan prvak. Jako je poseban i njegova ljubav prema ovom sportu je nestvarna. Jako je lijepo vidjeti kada se netko tako posveti ovoj umjetnosti‘‘, rekao je Santos za MMA Fighting.

‘‘Također želi uživati u ovom sportu kao i svaka druga osoba. Dolazi na grupne treninge i zbog toga mu se divim. Poznati i slavni obično žele privatne sate. On je to na početku prakticirao jer je prvo htio razumjeti sport, a onda me pitao da počne dolaziti i na grupne treninge. Jako sam sretan i počašćen što ga mogu trenirati. Obožava tu kulturu i ovaj sport‘‘, dodao je.

Ne samo da Hardy voli BJJ, nego se u njemu i natječe te postiže jako dobre rezultate. U svakom slučaju, lijepo je vidjeti nečiju toliku posvećenost i ljubav prema ovom prekrasnom sportu.

Linker
26. travanj 2024 18:26