UFC

(VIDEO) McGregor izmiče kontroli: Doživio novi poraz na ‘TUF-u‘, zatim fizički napao Chandlera

McGregor i Chandler

 Ufc
Već se dokazalo da je kao trener ispao smiješan, a sada je i od silnih frustracija fizički nasrnuo na Chandlera

Noćas je emitirana i šesta epizoda 31. sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, a kako je bilo i očekivano, Conor McGregor je ponovno izgubio. Prošli put je zbog frustracije uletio u kavez i vikao kako želi da se umjesto dvije, borci bore tri runde, ali noćas je otišao korak dalje te je i fizički napao Chandlera.

Sinoć se emitiralo četvrtfinale u lakoj kategoriji, a ispred tima McGregor je nastupio Lee Hammond (5-0). Chandlera i njegov tim je predstavljao Kurt Holobaugh (19-7), a slavio je Holobaugh ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi.

Između rundi je McGregor urlao na Hammonda da povuče gard ukoliko treba, samo da Holobaugha sruši na pod. Hammond je u drugoj rundi pogodio dobar direkt i koljeno, a Holobaugh je uhvatio to koljeno na što je Hammond odgovorio ‘‘giljotinom‘‘. U pokušaju dolaska u ‘‘mount‘‘ je pustio ‘‘giljotinu‘‘, a Holobaugh je došao u polugard. Počeo je Holobaugh graditi polugu na nozi, ali je zamijenio poziciju i uzeo je vrat Hammondu, prešao u ‘‘mount‘‘, nakon čega je Hammond tapkao. McGregor je od šoka kleknuo na pod:

image

Conor McGregor

Ufc

Osim toga, McGregor je u potpunosti poludio te je nakon kraće prepirke i fizički napao Chandlera:

‘‘Možda da si se pojavio za njih kad si trebao, možda bi oni nešto pokazali ovdje‘‘, rekao mu je Chandler.

McGregor mu je odgovorio: ‘‘Pokazat ću je tebi slomit ću ti nos, budalo. Ti mali Bellatorov krpelju, mali krpelju‘‘.

Irac ima razloga biti ljut na sebe jer se kao trener pokazao smiješan. Bio mu je ovo šesti poraz na ovosezonskom ‘‘TUF-u‘‘, a snimku fizičkog napada na Chandlera pogledajte ispod:

Linker
08. svibanj 2024 20:04